بچه ها دیگه دارم دق میکنم از شپش.بچه سه ساله و خودم و همسرم درگیریم.لیندان زدیم.دو نوبت.شانه ضد شپش آهنی هم گرفتم.سه ماهه هرروز شونه میکنم.سرکه هم میزدم.یکبارهم اسفند زدم.شستن و ضدعفونی ملافه ها هم ک بمااااند.انقدر شستم ک پوسیده.حالا شامپو آنتی هگور رو گرفتم بزنم.جواب میده یعنی؟امروز مثلا روز تولدم هست.صبح ی شپش زنده گرفتم انقدر گریه کردم.بدترین تولدی ک تا الان داشتم
این وسط یک ماهه پام هم شکسته یعنی خیلی بدشانسم.کلا خونه مامانمم.به اینا هم انتقال دادیم.مامانم هم شا ...
رفته؟
عزیزم من الان پرسیدم میگن با نفت با شونه میتونی ببری میسوزونه سر رو ولی میره
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم نفت رو بابام گفت.همش دارم گریه میکنم خیلییییی بده خدا نصیب هیچکس نکنه.بخصوص با بچه کوچیک ک همکار ...
عزیزم ناراحت نباش پیش آمده سخته انشالله حل بشه
الان از خالم پرسیدم میگه با نفت و شونه همش میره بعد هم موهاتون رو کوتاه کنین
۴بار رفتم.لیندان دادن بار اول.دوباره دیروز با این پای شکسته دوباره رفتم هگور داد و ی صابون.گفتم بذارم برم خونه خودم بزنم.چون خونه مامانم هستم بخاطر پام.و اینجا هم الوده کردیم.امروز دکتر ارتوپدم گفته برم معاینه کنه شاید گچ پامو باز کنه و بتونم برم خونمون.
انشالله گچ رو باز کنید به سلامتی بیفتید دنبال این کار و حلش کنید. نگران نباش عزیزم درست میشه انشالله🙏🏻🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
ببین چاره اش اینه که هر روز شونه بزنی.چن بار..بعدشم هر روز جارو برقی کنی.پتوهارو بندازی بیرون افتاب بخورن.سس مایونز بزن.و هر روزم نرم کننده بزنین تا تخماشم جدا بشن.خلاصه چن هفته ای درگیرین😩😩
اره نفت رو خیلی شنیدم.الان هم شما و بچه ها اشاره کردید.موهامم کوتاه کردم.
خالم میگه گذاشتن تو حیاط (دختر همسایه رو) آروم آروم موهاش رو با حوصله با نفت شونه کردن
بعد هم مو هارو کوتاه کردن
اصلا همش رفته دوباره موهاش بلند شده و خوشگل
ببخش خیلی صحبت کردم انشالله موفق باشی😘