2789
عنوان

حق با کیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 82 پست
دقیقا شوهر منم همینه،یاد کتکاش میفتم نمیتونم ببخشمش، یکی از کتکاش همین امشب بود

وای چرا زدت آخه

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
من مشکل تنفسی دارم گاهی موقع بحث بالشت میذاشت روی دهنم اشکم درمیومد بخدا دست وپا میزدم نمیتونستم نفس ...

بمیرم چه نامرده شوهرت چرا اینکارو میکرد آخه

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره بابا مردا همینن حالا تو به خاطر خودت بیدارش کردی من پسرم کوچیک بود تب کرده بود بیدارش کردم محل ن ...

به خدا اگه میدونستم بیدارش نمیکردم اخه قبلش داشت حرف میزد 

فقط اسمشو صدا زدم 

جر و بحثمون شد بهش گفتم میخوام تنها باشم، اونم محکم منو زد، میبینی بخاطر به جیز کوچیک 😔

غصه نخور عزیزم برن گم شن همشون از مردا متنفرم

من مشکل تنفسی دارم گاهی موقع بحث بالشت میذاشت روی دهنم اشکم درمیومد بخدا دست وپا میزدم نمیتونستم نفس ...

وای اینا رو که گفتی اشکم در اومد آخه یاد کارای شوهر خودم افتادم که گلومو محکم فشار میداد و نفسم و بند میاورد 

وای اینا رو که گفتی اشکم در اومد آخه یاد کارای شوهر خودم افتادم که گلومو محکم فشار میداد و نفسم و بن ...

شوهر خر منم یه بار محکم باسیلی زد پرده گوشم سوراخ شده بود به خونوادم دروغکی گفتم با گوش پاکن محکم پاک کردم اینطوری شد

دوران عقد خیلی اذیتم میکرد چندبار به خانوادم گفتم که لهش تذکر بدن اما اونا هم هیچی نگفتن

حتی یبار جای کبودی انگشتاش روی بازومو نشونه داداشم دادم اما هیچی نگفت بهش

کاش خانوادم پشتم بودن

دوران عقد خیلی اذیتم میکرد چندبار به خانوادم گفتم که لهش تذکر بدن اما اونا هم هیچی نگفتن حتی یبار ج ...

اینطوری پررو تر میشه دیگه خونواده من بفهمن پدرشو درمیارن من خودم قایم میکنم نمیخام ناراحت بشن