خورشیدک72 مدیر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2325 عنوان حق با کیه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 82 پست سلام هیچوقت دلم نمیخاست اززندگی شخصیم اینجا صحبت کنم باتموم مشکلات همیشه مثبت نگر بودم ولی کم اوردم اگه واقعا مشکل ازمنه کمکم کنین اصلاح کنم خودمو 1397/04/12 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمابگو عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 328 دقیقا شوهر منم همینه،یاد کتکاش میفتم نمیتونم ببخشمش، یکی از کتکاش همین امشب بود وای چرا زدت آخه شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
شمابگو عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 328 من مشکل تنفسی دارم گاهی موقع بحث بالشت میذاشت روی دهنم اشکم درمیومد بخدا دست وپا میزدم نمیتونستم نفس ... بمیرم چه نامرده شوهرت چرا اینکارو میکرد آخه شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
خورشیدک72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2325 آره بابا مردا همینن حالا تو به خاطر خودت بیدارش کردی من پسرم کوچیک بود تب کرده بود بیدارش کردم محل ن ... به خدا اگه میدونستم بیدارش نمیکردم اخه قبلش داشت حرف میزد فقط اسمشو صدا زدم
tinny عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 6529 وای چرا زدت آخه جر و بحثمون شد بهش گفتم میخوام تنها باشم، اونم محکم منو زد، میبینی بخاطر به جیز کوچیک 😔
شمابگو عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 328 جر و بحثمون شد بهش گفتم میخوام تنها باشم، اونم محکم منو زد، میبینی بخاطر به جیز کوچیک 😔 غصه نخور عزیزم برن گم شن همشون از مردا متنفرم شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
خورشیدک72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2325 بمیرم چه نامرده شوهرت چرا اینکارو میکرد آخه باباشم مامانشو کتک میزنه فکرکنم بخاطر همینه چندبار گفتم بیا بریم مشاوره تا دوتایی اروم بشیم میگه من پول اضافه ندارم
tinny عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 6529 من مشکل تنفسی دارم گاهی موقع بحث بالشت میذاشت روی دهنم اشکم درمیومد بخدا دست وپا میزدم نمیتونستم نفس ... وای اینا رو که گفتی اشکم در اومد آخه یاد کارای شوهر خودم افتادم که گلومو محکم فشار میداد و نفسم و بند میاورد
خورشیدک72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2325 جر و بحثمون شد بهش گفتم میخوام تنها باشم، اونم محکم منو زد، میبینی بخاطر به جیز کوچیک 😔 دقیقا منم موقع بحث دوست دارم ساکت باشم و تنها ولی نتبجش یا فحشه یا کتک
خورشیدک72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2325 وای اینا رو که گفتی اشکم در اومد آخه یاد کارای شوهر خودم افتادم که گلومو محکم فشار میداد و نفسم و بن ... ببخش ناراحتت کردم
شمابگو عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 328 وای اینا رو که گفتی اشکم در اومد آخه یاد کارای شوهر خودم افتادم که گلومو محکم فشار میداد و نفسم و بن ... شوهر خر منم یه بار محکم باسیلی زد پرده گوشم سوراخ شده بود به خونوادم دروغکی گفتم با گوش پاکن محکم پاک کردم اینطوری شد شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
خورشیدک72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2325 دوران عقد خیلی اذیتم میکرد چندبار به خانوادم گفتم که لهش تذکر بدن اما اونا هم هیچی نگفتنحتی یبار جای کبودی انگشتاش روی بازومو نشونه داداشم دادم اما هیچی نگفت بهشکاش خانوادم پشتم بودن
tinny عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 6529 شوهر خر منم یه بار محکم باسیلی زد پرده گوشم سوراخ شده بود به خونوادم دروغکی گفتم با گوش پاکن محکم پا ... خدا ازشون نگذره 😞
شمابگو عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 328 دوران عقد خیلی اذیتم میکرد چندبار به خانوادم گفتم که لهش تذکر بدن اما اونا هم هیچی نگفتن حتی یبار ج ... اینطوری پررو تر میشه دیگه خونواده من بفهمن پدرشو درمیارن من خودم قایم میکنم نمیخام ناراحت بشن شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
خورشیدک72 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2325 الانم سعی میکنم جلوی اشکامو بگیرم میترسم واسه بچم بد باشه ولی نمیشهخودش توی اتاق راحت خوابیده منم روی مبل