2821
2789
عنوان

حق با کیه؟؟

875 بازدید | 82 پست

سلام هیچوقت دلم نمیخاست اززندگی شخصیم اینجا صحبت کنم باتموم مشکلات همیشه مثبت نگر بودم ولی کم اوردم 

اگه واقعا مشکل ازمنه کمکم کنین اصلاح کنم خودمو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو گلم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

امشب یهو یاد اخلاق گذشته شوهرم افتادم 

کلافه شدم هرکار کردم که حواسمو پرت کنم نشد تااینکه شوهرمو صداکردمو گفتم خوابم نکیبره چکارکنم فکر گذشته از سرم بپره

ولی اون بداخلاقی کرد وگفت اه خواب بودم چرا بیدارم کردی بدتر دلم شکست

حالاهم ازاتاق اومدم بیرون جدا خوابیدم دلم بدجور گرفته

قبلنا شوهرم فحش میداد البته الانم میده تنها تغییرش اینه که دست به زن نداره شایدم بخاطر بارداریم نمیزنه

بخدا وقتی یاد لگدش میفتم که سه ذوز نتونستم راه برم اشکم در میاد 

دست خودم نیست

با بچیزی مخالف باشه فقط دوست داره داد بزنه انقدری که میگم ...خوردم حرف زدم

قبلنا شوهرم فحش میداد البته الانم میده تنها تغییرش اینه که دست به زن نداره شایدم بخاطر بارداریم نمیز ...

دقیقا شوهر منم همینه،یاد کتکاش میفتم نمیتونم ببخشمش، یکی از کتکاش همین امشب بود

آره بابا مردا همینن حالا تو به خاطر خودت بیدارش کردی من پسرم کوچیک بود تب کرده بود بیدارش کردم محل نداد هیچی کلی هم فحش داد خابید بیشعور

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
مگه شوهرت تو گذشته چیکار کرده که اینقد ناراحتی میشی وقتی یادش میفتی

من مشکل تنفسی دارم گاهی موقع بحث بالشت میذاشت روی دهنم اشکم درمیومد بخدا دست وپا میزدم نمیتونستم نفس بکشم 

دلم نمیخاد یادم بیاد ولی خب چکار کنم امشب باز بداخلتقی کرد وخاطرات مرور شد