zahra_khnom مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1507 عنوان رژیم 1069 بازدید | 41 پست سلام صبح بخیر خانوما شما ی رژیم خوب و آنلاین و میشناسید ک واقعا ازش نتیجه گرفته باشید! خسته شدم دیگه 😢 بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود 1397/04/11 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كارما عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1806 عزيزم من قراره دكتر واسم يه رژيم دقيق بنويسه گفته اگه رعايت كني تو يه ماه حداقل هشت كيلو كم ميكني ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
ونوس۳۳۴ عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 4280 رژیم دکتر کرمانی تو نت سرچ کنین عالیه با نت میتونین بگیرین غذای دلخواه خودتون رو میتونین بگیرین
كارما عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1806 هروقت رژيمو گرفتم تاپيك ميزنم همه با هم رژيم بگيريم و بگيم چقد وزن كم كرديم ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
غزل۷۲ عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4092 من رژیم متخصص تغذیه دارم قبلا باهاش یکساله ۳۰ کیلو کم کردم. الان ۸کیلو باید کم کنم. ماهی ۲کیلو . خیلی خوبه مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا #متاهل_متعهد
zahra_khnom مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1507 من رژیم متخصص تغذیه دارم قبلا باهاش یکساله ۳۰ کیلو کم کردم. الان ۸کیلو باید کم کنم. ماهی ۲کیلو . خیل ... چ خوببب دکتر کی ؟نتیم برنامه میده! ؟ بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
zahra_khnom مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1507 هروقت رژيمو گرفتم تاپيك ميزنم همه با هم رژيم بگيريم و بگيم چقد وزن كم كرديم وای خدا خیرت بده کی برنامه میده اخه میخوام تا قبل از محرم لاغر بشم بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
zahra_khnom مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1507 رژیم دکتر کرمانی تو نت سرچ کنین عالیه با نت میتونین بگیرین غذای دلخواه خودتون رو میتونین بگیرین دکتر مرمانی فکر کنم خوب نباشه زیاد بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
كارما عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1806 وای خدا خیرت بده کی برنامه میده اخه میخوام تا قبل از محرم لاغر بشم پولشو ريختم ب حسابش فك كنم تا چند روز ديگه بده...خيلي خوبه رژيمش دوستم گرفت تو يه ماه نه كيلو كم كرد ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
zahra_khnom مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1507 من خودم اراده اصلاااا ندارم وزنم خیلی رفته بالا بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
sasa22 عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 1182 عزيزم من قراره دكتر واسم يه رژيم دقيق بنويسه گفته اگه رعايت كني تو يه ماه حداقل هشت كيلو كم ميكني&nb ... دروغ میگهاگرم یک ماه ۸ کیلو کم کنییدفعه دچار افت قند و فشار و ره هم ریختگی هورمونی میشیاستانداردش هفته ای یک کیلو هسترژیم گرمانیم افتضاح سخته 🌹
zahra_khnom مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1507 پولشو ريختم ب حسابش فك كنم تا چند روز ديگه بده... خيلي خوبه رژيمش دوستم گرفت تو يه ماه نه كيلو كم ك ... چه خوب. دکتر کیه ! شماره ای چیزی داری منم برم سراغش بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
كارما عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1806 دروغ میگه اگرم یک ماه ۸ کیلو کم کنی یدفعه دچار افت قند و فشار و ره هم ریختگی هورمونی میشی استاندا ... منم اگه خودم با چشمم نميديدم باور نميكردم دوستم تو يه ماه نه كيلو كم كرد مشكلي هم واسش پيش نيومد هنوزم داره ادامه ميده ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️
zahra_khnom مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1507 دروغ میگه اگرم یک ماه ۸ کیلو کم کنی یدفعه دچار افت قند و فشار و ره هم ریختگی هورمونی میشی استاندا ... کرمانی اره سخته ولی من با رژیمش چندسال پیش 7کیلو کم کردم دوهفته یک بار دوکیلو کم میکردم بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود