2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه رژیمتون؟

عذر میخوام دیر جواب دادم.مدت زیادی نیومدم سایت.کم خوردن و کمی ورزش یا پیاده روی.با رژیم دکتر عباسی با کالریهای تعیین شده نسبت به بدن و سلامتی هر فرد.

مثلا کرمانی میگه ۶قاشق برنج با ۱قاشق خورشت ولی عباسی گفت ۱۲ق برنج با ۱کاسه کوچک خورشت.که خودم کم کم رسوندمش به ۶ قاشق و این بار ۱۱ کیلو لاغر شدم و دیگه نا نداشتم واقعا.همش بی حال و بی جون بودم.

و گفت زیادی غذا نخوردی اصلا جون نداری و همون ۱۲تا ق خوبه.

🌹
منم😢

من رژیم آویسا گرفتم دو ماهه 10 کیلو کم کردم هیچی هم حذف نمیشد برنج و نون داشت حتی بستنی و کیک چون گشنگی نداشت آدم خسته نمیشد تضمینی هم بود لاغر نمیکردی هزینه رو پس میدادن خواستی شمارشو برات میفرستم 

میشه توضیح بدید راجع به رژیمتون

بله عزیز.

صبح ۴ کف دست کوچک نان با ۳. گرم پنیر معادل یک قوطی کبریت.یا ۲۵گرم کره و مربا یا پنیر خامه ای ۱ق مربا خوری.همراه با چای و شیر کم چرب ۱لیوان./

ظهر ۱۲ ق غ برنج یا پلو کمی بیشتر.

خورشت یک کاسه کوچک.ماست یک کاسه کوچک.یا سالاد یک کاسه.

یا نان۸۰گرم،ه۸کف دست./

شب ۴کف دست نان با کمی نان پنیر گردو یا یه چیز سبک./

میان وعده ساعت ۱۰ ،۱عدد میوه/ عصرانه هم ۳۰۰ ک کالری معادل چند میوه دارد+چای دارد(من جایگزین میکردم.به اندازه همون کالری،دوتا میوه و یکی دو  عدد بیسکوییت بدون کرم یا یک کیک کوچک)./

مثلا کتلت برا ظهر دو عدد

و برای شب یا صبح یک عدد.

به همراه ورزش.ولی من ب علت کمر درد دکتر گفت فقط پیاده روی ۵دقیقه در روز که خودم تا نیم ساعت در روز پیاده روی متوسط داشتم.//

خوب بود.من ۱۰ و یک بار هم همین کالری هارو نصف کردم تا ۱۱ کیلو کم کردم ولی دیگه هیییچ جون و انرژی نداشتم صورتمم خیلی لاغر شد.باید به حرف دکترت راه بری.

بعد رژیم تثبیت وزن بهت میده.

ولی الان رژیم دکتر کرمانی میگیرم چند روزه بهتره.زودتر هم لاغر میکنه ولی واقعا وعده های غذایی خیییلی کنه.مثلا برنج دوسوم کفگیره که میشه ۴ قاشق.ولی به ۶ وعده تقسیم میشه که بهتره.و دوبار پیاده روی تند نیم ساعته و ورزش داره در روز که من نمیتونم هرروز پیاده روی داشته باشم ب عللی.

🌹

من صد تا رژیم وقرص استفاده کردم هیچی مث اعصاب آروم تاثیرنداره بعدشم مواقع گرسنگی تخم شربتی ونان جو فقط مصرف شه ورزشم حلقه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵