2777
2789
عنوان

وسایل بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 36334 بازدید | 93 پست
می زارم دیدی بگو بردارم

باشه عزیزم

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
آره عزیزم تاج گلت رو با دسته گلت ست کن مبارکت باشه فقط بعد مراسم عکسای خریداتو برامون بذاری😍

حتما میذارم

برای بله برون تاج و دسته گل رو ست کنم؟ گل طبیعی باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسایل اصلی بله برون یه جلد قران ، یه قواره پارچه، یه شال یا روسری رنگ روشن ، انگشتر نشون و کله قند ...

خیلی جالب بود کپی کردم ان شاءالله برا عروسمون انجام بدم خودم نامزدی خوبی داشتم دوس دارم عزوسمونم خاطره خوبی بشه براش😉

مرسی دوستم

واسه ی من چادری کله قند انگشتر تک نگین پارچه سنگین برای پیراهن سجاده کفش کیف شال با قران دفتر بله بر ...

برامنم چادر سفید برای عقد . روسری . انگشتر نشون شیک بی نگین .قران واینه شمعدون کوچیک با دسته گل .  جز دسته گل بقیه رو تو باکس های تزیین شده گزاشته بودن یادم رفت کله قندم داشتم 

حتما میذارم برای بله برون تاج و دسته گل رو ست کنم؟ گل طبیعی باشه؟

من طبیعی رو بیشتر دوست دارم

ولی مصنوعی هم میتونه باشه

آره اول ببین لباست چه رنگیه

مثلا اگر صورتیه

تاج گل و دسته گلت سفید باشه با شکوفه های صورتی

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
بیخیاال گلم هرحا رسمش.یه چیزه من ک ازاول گفتم تاحالا دوروبرم ندیدم کیف و کفش بیارن بله برون حالا ...

من پرخاشگر نیستم که بزنم😊

به نظرات همه هم احترام میذارم

موفق باشی😊👋

کات کردم اما بازم چون تاپيک ینفر ديگست پاکش میکنم

آره خیلی شیکه

واقعا ارزش داره

از خریدات هم عکس داری؟؟

برامنم چادر سفید برای عقد . روسری . انگشتر نشون شیک بی نگین .قران واینه شمعدون کوچیک با دسته گل . &n ...

مبارکت باشه گل من توی یه سبد سفید بود

تیکر تولد عشقمه  بالاخره بعد 5سال بهم رسیدیم  
آره خیلی شیکه واقعا ارزش داره از خریدات هم عکس داری؟؟

ممنون، عکس حلقم تو تاپيک قبليام هست اما چادرم اینارو عکس نگرفتم،اصلا هم دوست ندارم استفادشون کنم چون همه دیدن ، فقط کیف و کفشمو چون بعد از مراسم خودمون گرفتیم و کسی ندید رو استفاده میکنم

ممنون، عکس حلقم تو تاپيک قبليام هست اما چادرم اینارو عکس نگرفتم،اصلا هم دوست ندارم استفادشون کنم چون ...

مبارکت باشه

لباس خودت چه رنگی بود؟؟

کاش تو آبجیم بودی😭 سلیقتو دوسدارم 

فدات بشم

عکس تزئین خرید زیاد دارم

اگر تل.گرام داری برات بفرستم

اینجا خیلی دیرآپلود میشه