2777
2789
عنوان

وسایل بله برون

36315 بازدید | 93 پست

سلام چون خواستگارم از یه استان دیگه و کاملا غریبه هست ما چند ماهی بدون اینکه به همه فامیل بگیم،رفت و امد خانوادگی داشتیم و با هم در ارتباط بودیم. یه خواستگاری و بله برون کوچولو موچولو برگزار کردیم بین خودمون همون گند ماه پیش. حالا خواستگارم پیام داده لیست وسایل بله برون و رنگ و مدل دلخواهتو بگو بگیریم برات.چون بله برونش رسمی و با حضور فامیله گفت میخوام خوب و شیک برگزار شه پیش فامیلا

سؤالم:  دقیقا وسایل بله برون چیه؟

چه رنگی خوبه؟ تزیینش رو باید به کجا داد؟؟

انگشتر نشون حتما باید نگین داشته باشه؟ قبلا یکی واسم آوردن نگین داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگشتر نشون من بزرگ بودو بدون نگین..چون من عقیده م اینه نگین یا برلیان باشه..یا اگر قراره اتمی باشه اصلا نباشه بهتره  چون همه ش ضرره..وسایلم..من لباس خریدم..شلوار تونیک صندل..ادکلن..معمولا چادر عروس و قندو تور روز عقد عروس و میارن اون شب..میوه ی تزئین شده..همه وسایلم تو باکس شیک میذارن..اوووم فعلا همینا تو ذهنمه🤔آهان دفتر بله برونم هست..که از قبل طراحی شده ...باز فک کنم🤔🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چرا😞

خودتون باکس بخرین تزئین کنید..بیرون حالاالکی یه پولم میخوان بیگرن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چرا😞

چون دریغ از یه جعبه شیرینی که بیارن چه برسه به انگشتر و ...! تازه میلیاردر و کارخونه دارم بودن. 

حالم از خودم بهم میخوره.. یعنی خدا چه جوری میخوادانتقام منو ازینا بگیره

دخترم تمام زندگی من

منم خیلی رسم و رسوم نمیدونم

ولی برای من هدیه هامو توی سینی جدا جدا گذاشته بودن داده بودن گل فروشی با روبان و اینا ی صورتی تزیین کرده بود

چادر عروس برای سر عقد تویه سینی

پارچه گبپور تویه سینی

قران باجلد مجلل تویه سینی

به عنوان نشون هم یه دستبتد اوردن برام اونم تویه سینی کوجک

یه سبد گل 

وفکرکنم کیک یا شیرینی تر یادم نیس

واس من کفشو کیف و لباس و شال و روسری و یه پارچه چادری و اینا بود ، یه کله قند تزیین شده ، یه دسته گل کوچولو موچولوی خوشگل خخ،انگشتر نشونم میتونه هرمدلی باشه نگین و بدون نگین نداره..

و میوه و شیرینی تزیین شده

حاجت دلمو بگیرم؟   
انگشتر نشون من بزرگ بودو بدون نگین..چون من عقیده م اینه نگین یا برلیان باشه..یا اگر قراره اتمی باشه ...

باکس تزیین شده رو کجا باید تهیه کرد؟ میشه مدلشو انتخاب کنم؟ من اصلا از این چیزا سر در نمیارم. قراره کسی نفهمه من وسایلو انتخاب کردم😄 واسه همین نمیتونم از اطرافیان مشورت بگیرم