2777
2789
عنوان

وسایل بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 36332 بازدید | 93 پست
من هنوز از کیف و کفشم استفاده میکنم لوازم آرایش هم استفاده کردم پارچه هم چون خودم خیاطی میکنم لباس ...

سلیقه ها متفاوته، مثلا من پارچه مجلسی هم اصلا برام کاربرد نداره، به جای اینا گفتم سبد گل رو از یه گل فروشی برند بگیرن که هزینش بيشترم شد ، اما خب خيليا ترجیح میدن لباس اینا بگیرن که موندگاره میگن گل پول دور ريختنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم نخر ک بخر ولی بعد عقد خودتون دوتایی برین بخرین ک بهتره با سلیقه و حضور خودت

وسایل بله برون رو بعد عقد بخرم؟؟؟ رسمشونه من بگم بله برون نگیرین نخرین؟؟

سلیقه ها متفاوته، مثلا من پارچه مجلسی هم اصلا برام کاربرد نداره، به جای اینا گفتم سبد گل رو از یه گل ...

کار خوبی کردی

گل هم خیلی مهمه

خصوصا تو عکسا

همسرم تزئینات و سبد گل رو داد گلفروشی نسترن که تو مشهد خیلی معروفه

حدود۵۰۰تومن شد

البته تزئین سبد میوه و تاج گل منم بود

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
استارتر برای بله برون داییم لباس خانوم داییم سفید بود رو دامنش گل های طبیعی کار شده بود ماهم دادی ...

رو دامن با گل طبیعی؟؟؟؟ واااای چقدر رویایی😍😍 ایده جالبیه شاید منم انجام بدم مررررسی

کار خوبی کردی گل هم خیلی مهمه خصوصا تو عکسا همسرم تزئینات و سبد گل رو داد گلفروشی نسترن که تو مشه ...

نه من فقط گلم شد 2 تومن،البته ما همین امسال گرفتیم، 96 قيمتا خیلی مناسب تر بود 

رو دامن با گل طبیعی؟؟؟؟ واااای چقدر رویایی😍😍 ایده جالبیه شاید منم انجام بدم مررررسی

آره واقعا تک و خاص بود

با اینکه مال ۱۵سال پیشه

ولی هنوز جایی دیگه من ندیدم

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
نه من فقط گلم شد 2 تومن،البته ما همین امسال گرفتیم، 96 قيمتا خیلی مناسب تر بود 

نه مال من حدود ۶سال پیش بود

مبارکت باشه😁😘

عکسشو میذاری؟

تزیین میوه و تاج گل عروسم همون گل فروشیا انجام میدن؟

آره عزیزم

تاج گلت رو با دسته گلت ست کن

مبارکت باشه

فقط بعد مراسم عکسای خریداتو برامون بذاری😍

وسایل بله برون رو بعد عقد بخرم؟؟؟ رسمشونه من بگم بله برون نگیرین نخرین؟؟

بیخیاال گلم

هرحا رسمش.یه چیزه

من ک ازاول گفتم تاحالا دوروبرم ندیدم کیف و کفش بیارن بله برون

حالا شما رسم دارین بخر خب

چرا میزنی دیگه

شما نظرمارو خواستی ماهم نظر دادیم همین 

من انجامش میدم عکسشو میفرستم برات😄😄 چه تقلید کارم

خیلی هم کار خوبی میکنی

مطمئنم خیلی خاص میشی😍😍😍