2777
2789
عنوان

وسایل بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 36332 بازدید | 93 پست
خودشون مدل دارن؟ طبیعی باشه زود خراب نمیشه؟

آره کلی مدل دارن

به ما آلبوم دادن انتخاب کردیم با همسرم

طبیعی خیلی شیک تره و به نما میاره

خب آره بعد چندروز خراب میشه

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترشم همینه، چیه یه سری لوازمي که کاربرد نداره بگيرن

مگه شما بعدش استفاده نمیکنین؟؟

من که از همه چیز استفاده کردم چون به سلیقه خودم بود و دوسشون داشتم

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
ولی کیفو کفش و مانتو اینارو معمولا بعد عقد و قبل عروسی خود عروس داماد میرن میخرن من ندیدم تاحالا بر ...

فک کنم اونايي که فاصله بله برون تا عقدشون نزدیکه مثلا دو سه هفته این چیزارو ميخرن

مگه شما بعدش استفاده نمیکنین؟؟ من که از همه چیز استفاده کردم چون به سلیقه خودم بود و دوسشون داشتم

اره واسه همین به من گفتن خودت انتخاب کن تا به کارت بیاد و استفاده کنی

رسومات متفاوته...قرآن -انگشتر نشون(من انگشترم جواهر داشت)-کله قند-چادر سفید-روسری-پارچه سنگین-سبد گل-کیک بله برون

همه ی اینارو با گل طبیعی تزئین کرده بودن..جز چادر و پارچه همه رو حتی تزئینو خودمو همسرم انتخاب کردیم..چون پارچمون یاسی بود گلهای تزئین و یاسی صورتی انتخاب کردیم.کلا خیلی قشنگ شده بود

مگه شما بعدش استفاده نمیکنین؟؟ من که از همه چیز استفاده کردم چون به سلیقه خودم بود و دوسشون داشتم

آخه لباسايي که میارن فقط يبار برا روز عقد میشه پوشید بعدش کاربرد نداره،البته من چون دوست ندارم تکراری بپوشم اینو میگم وگرنه خيلیا استفاده میکنن،یا چادر نمادین هست وگرنه من روسری هم سرم نمیکنم چه برسه به چادر

تزیین کردین؟ کیا واسه بله برون باید حضور داشته باشن؟

آره مثل سفره عقد تزئین کرده بودیم

دایی هام و خاله اموعمه امو عموهام با بچه ها و عروسا و داماداشون!😁😁😁دایی و خاله مامانم با عروسا و نوه هاشون و داماداشون😂😂😂😂🤣

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
آخه لباسايي که میارن فقط يبار برا روز عقد میشه پوشید بعدش کاربرد نداره،البته من چون دوست ندارم تکرار ...

من هنوز از کیف و کفشم استفاده میکنم

لوازم آرایش هم استفاده کردم

پارچه هم چون خودم خیاطی میکنم لباس دوختم

فقط چادرش مونده

اخه این جیزا به سلیقه خود ادم باشه بهتره  یاحتی سایز چه جوری کفش و مانتو میخرن بدون تو😕😕

میگم که گفت رنگ و مدل رو خودت انتخاب کن.

من خودم کم پیش میاد مانتو بخرم.همش میدوزم.قراره هم پارچه مجلسی بیارن هم مانتویی. خیاطم حرف نداره. میمونه کفش که خودش گفت قبل خرید از هر کدوم عکسشو میفرستم تایید کنی بعد بخرم.سایزشو یکاریش میکنیم

استارتر برای بله برون داییم

لباس خانوم داییم سفید بود

رو دامنش گل های طبیعی کار شده بود

ماهم دادیم سبد هامون رو باهمون گل تزئین کردن

حدود ۱۵سال پیش ولی اونقدر قشنگ شد

هنوز که هنوز با گذشت زمان تکه