سلام چون خواستگارم از یه استان دیگه و کاملا غریبه هست ما چند ماهی بدون اینکه به همه فامیل بگیم،رفت و امد خانوادگی داشتیم و با هم در ارتباط بودیم. یه خواستگاری و بله برون کوچولو موچولو برگزار کردیم بین خودمون همون گند ماه پیش. حالا خواستگارم پیام داده لیست وسایل بله برون و رنگ و مدل دلخواهتو بگو بگیریم برات.چون بله برونش رسمی و با حضور فامیله گفت میخوام خوب و شیک برگزار شه پیش فامیلا
سؤالم: دقیقا وسایل بله برون چیه؟
چه رنگی خوبه؟ تزیینش رو باید به کجا داد؟؟
انگشتر نشون حتما باید نگین داشته باشه؟ قبلا یکی واسم آوردن نگین داره
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
همه ی اینارو با گل طبیعی تزئین کرده بودن..جز چادر و پارچه همه رو حتی تزئینو خودمو همسرم انتخاب کردیم..چون پارچمون یاسی بود گلهای تزئین و یاسی صورتی انتخاب کردیم.کلا خیلی قشنگ شده بود
مگه شما بعدش استفاده نمیکنین؟؟ من که از همه چیز استفاده کردم چون به سلیقه خودم بود و دوسشون داشتم
آخه لباسايي که میارن فقط يبار برا روز عقد میشه پوشید بعدش کاربرد نداره،البته من چون دوست ندارم تکراری بپوشم اینو میگم وگرنه خيلیا استفاده میکنن،یا چادر نمادین هست وگرنه من روسری هم سرم نمیکنم چه برسه به چادر
اخه این جیزا به سلیقه خود ادم باشه بهتره یاحتی سایز چه جوری کفش و مانتو میخرن بدون تو😕😕
میگم که گفت رنگ و مدل رو خودت انتخاب کن.
من خودم کم پیش میاد مانتو بخرم.همش میدوزم.قراره هم پارچه مجلسی بیارن هم مانتویی. خیاطم حرف نداره. میمونه کفش که خودش گفت قبل خرید از هر کدوم عکسشو میفرستم تایید کنی بعد بخرم.سایزشو یکاریش میکنیم