2821
2789
عنوان

انتخاب

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 74 پست
یعنی بعد عقدیا عروسی ممکنه قبول کنه ؟البته اصلا خسیس نیست و فوق العاده دست و دلبازه

وا!معلومه که هنوز ازدواج نکردین چیزی ب اسمت نمیکنه. چ توقعی داریا.ولی مهریه مثلا چقدر کم؟خیلی کم نزار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با توضیحاتی که دادین ایشون واقعا کیس مناسبی به نظر میان به نظرم بیشتر در موردشون فکر کنید و عاقلانه تر تصمیم بگیرید در مورد مهریه و غیره هم بهتره کمی راه بیاید به نظرم

طرز فکر جفتتون اشتباس اول طرز فکرامونو درست کنیم بهترنیست؟؟؟

از چه نظر منظورته گلم ؟ما اصلا تا همین چند هفته پیش این مباحث را عنوان نکردیم و از همه نظر همدیگرو پسندیده بودیم ولی از وقتی که بحث جدیتر شدن قصیه شد و قرار شد خانواده ها بیان برای بحث های اخر اینطور شد . کاش اینجا هم مثل خارج بود و این همه مراسمات نداشت

از چه نظر منظورته گلم ؟ما اصلا تا همین چند هفته پیش این مباحث را عنوان نکردیم و از همه نظر همدیگرو پ ...

خو اجی

طرف ذهنش اشفته میشه

میگه هنوز نیومده توزندگیم بفکر طلاق وسهمشه.

اول زندگی بدبین نباش اگ‌واقعا همه ملاکاتو داره و ایده اله توکل کن بخدا

الان من ن حق طلاق باهامه

ن حتی میدونم  دقیق مهریم چقده باورمیکنی؟

ولی بقدری باهاش ارامش دارم ک همش دلمه براش کادو بخرم بابت تمام مهرومحبتایی ک بمن داره...

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
خو اجی طرف ذهنش اشفته میشه میگه هنوز نیومده توزندگیم بفکر طلاق وسهمشه. اول زندگی بدبین نباش اگ‌وا ...

درست میگی عزیزم . متاسفانه اینقدر همکارا و خواهرام بدبینانه صحبت میکنند  ترس برم داشته و بدبین شدم . خدایش آدم خیلی خوبیه . اونم دقیقا میگه چون میترسم سر هیچ و پوچ طلاق بگیری حق طلاق را بهت نمیدم . بهش حق میدم . بخدا اصلا ادم مادی نیستم .

درست میگی عزیزم . متاسفانه اینقدر همکارا و خواهرام بدبینانه صحبت میکنند  ترس برم داشته و بدبین ...

خخخ بنده خدا ترسیده از دستت بده....

نگرانیت منطقیه ولی هیچکسس از ایندش خبرنداره....

وحتی حق طلاق وگرفتن مهریه بالا تضمین خوشبختیمون نمیشه

قبل ازدواج سعی کنید بیشترهموبشناسید اینروزا انتخاب کردن خیلی سخت شده حق داری!

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
خخخ بنده خدا ترسیده از دستت بده.... نگرانیت منطقیه ولی هیچکسس از ایندش خبرنداره.... وحتی حق طلا ...

مرسی عزیزم برای همفکریت . بله انتخاب خیلی سخت شده . کاش ۱۵ سال پیش ازدواج میکردم نه الان

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز