2789
عنوان

فیلم عروسی

708 بازدید | 40 پست

فیلم عروسیمون رو یک هفته پیش گرفتیم که فیلمبردارمون ریخت تو یو اس بی 

حالا مادر شوهرم امروز زنگ زده به شوهرم میگه یو اس بی رو بیار فیلمو ببینیم ... گفت کسی خونمون میاد بذاریم ببینن ...منم به شوهرم گفتم دوس ندارم فیلممون رو بدیم دستشون...مادرشوهرم میگه بریزید تو یو اس بی ما.تا ماهم هروقت خواستیم ببینیم فیلمو شما جای من باشید چی میگید به مادرشوهرم

فردا مادرشوهرمو میبینم و مطمئنم میخواد بگه

خب من دوس ندارم فیلمم دستشون باشه...😏

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

رک میگم‌ هرکی میخواد فیلم و ببینه تشریف بیاره خونمون با هم ببینیم.

اتفاقا فیلم‌ ما هم‌چند وقت دیگه اماده میشه منم اصلا دوست ندارم فیلمم دست کس دیگه باشه

در جهانم همه چیز نیکوست 💕💕💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رک میگم‌ هرکی میخواد فیلم و ببینه تشریف بیاره خونمون با هم ببینیم. اتفاقا فیلم‌ ما هم‌چند وقت دیگه ...

که چی فیلمم خونشون باشه همش ببینن والا

رک میگم‌ هرکی میخواد فیلم و ببینه تشریف بیاره خونمون با هم ببینیم. اتفاقا فیلم‌ ما هم‌چند وقت دیگه ...

به شوهرم میگه بریزید به ماهم تو یو اس بی ما هم داشنه باشیم هرکی اومد خونمون بذاریم ببینیم

مسخخخخخره ها عمراااا بدم

بگو باشه میدم ولی بپیچونشون . یا اگه شوهرت قبول میکنه بگو اون بگه من دوست ندارم فیلم عروسیم غیر از خونه خودم جای دیگه باشه شما هم هر وقت خواستید بیاین خونه ما ببینین تو هم خودتو بزن به اون راه که تو حرفی نداری که بدی شوهرت ناراضیه

همه نشدنی هاتو بسپارش به خدا

عزیزم اگر فیلم عروسبتون رو به مامان خودت هم نمیدی اره خب حق داری ولی اگر بخوای فرق بزاری کاذ درستی نیست به نظر من چون بالاخره اونا هم پدر و مادرن مثل پدر و مادر شما

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
عزیزم اگر فیلم عروسبتون رو به مامان خودت هم نمیدی اره خب حق داری ولی اگر بخوای فرق بزاری کاذ درستی ن ...

من فیلممو خونه مادرمم نمیذارم بمونه میبرم اونجا ببینیم ولی با خودم میارم مادرشوهرم میگه بریزم یو اس بیشون

به شوهرم میگه بریزید به ماهم تو یو اس بی ما هم داشنه باشیم هرکی اومد خونمون بذاریم ببینیم مسخخخخخره ...

دیگه چییی..خب به شوهرت بگو که دوست نداری دست کس دیگه ای باشه و خودش بهشون بگه که نمیشه

در جهانم همه چیز نیکوست 💕💕💕
عزیزم اگر فیلم عروسبتون رو به مامان خودت هم نمیدی اره خب حق داری ولی اگر بخوای فرق بزاری کاذ درستی ن ...

عزیزم پدر و مادر و برادر به ادم محرمن ولی برادر شوهر که محرم نیست ادم از خانواده خودش مطمئنه

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️
دیگه چییی..خب به شوهرت بگو که دوست نداری دست کس دیگه ای باشه و خودش بهشون بگه که نمیشه

گفتم .ولی مادرشوهرمو فردا میبینم میخواد بگه فیلمو بریزید تو یو اس بی ما هم داشته باشیم 

منم رک میگم دوس ندارم

من فیلممو خونه مادرمم نمیذارم بمونه میبرم اونجا ببینیم ولی با خودم میارم مادرشوهرم میگه بریزم یو اس ...

اره دیگه گلم پس حق داری یه جوری بگو شوهرت بگه بهشون

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی