2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 40 پست
اخه مادر شوهر من نشون نامحرم نمیده حتی شوهر من ازدواج نکرده بود میگفت مادرش قسمت سالن زنانه رو میزدن ...

منم عروسیم مختلط بود و اینجور مسایل برام مهم نیست و به شخصه، فک نمی کنم با دیدن یه فیلم عروسی اتفاق خاصی واسه کسی بیافته. ولی به قول شما هرکس یه نظری داره دیگه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا مشکلی ندارم که فیلم رو دست خونواده همسرم بدم..به نظرم اونایی که میخوان ببینن اگه خودشون تو عروسی بودن که هم رقصیدن هم همه چیزو دیدن..اونایی هم که نبودن که حتما غریبه تر بودن و دعوت نشدن..مثل خود من که اگر جایی دعوت نشم

واقعا  دیدن دو ساعت فیلم عروسی نوه خاله دختر دایی مامانم خخخ خسته ام میکنه شاید همون یکبار هم درست درمون نبینم..شاید همون چند تا عکس از عروس دوماد ببینم خوشحالم کنه...منظورم اینه که هر کسی هم شاید خیلی مایل به دیدن فیلم عروسی دیگران نباشه مخصوصا اگر غریبه باشه

عاقا ب منم گفتن فیلمو بده من گفتم بیایین خونه ما باهم ببینیم بعد اونجا اومده میگه نه من میخوام نشون در و همسایه بدم برادرامم که ندیدن رو تورو منم شیک گفتم شرمنده خوشم نمیاد  اخه توفیلمم همش منو دوستام و همم در حال رقصیم لباسای مهمونامم بازه پدر شوشو هم ک فیلمو دید کلی هیز بازی در اورد

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
خب اشکالش چیه؟!!! خانواده شوهرتن، خدایی نکرده از فیلمت سواستفاده نمی کنن که. به نظر من دو خانواده حق ...

چرا یبار عکس منو شو شو رو ک یواشکی ازمون گرفته بود من سر لخت رو پا شو شو بودم گزاشته بود پروفایلش

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

چرا خیلی چیزا برای مردم عادی شده

مگه فیلم سینمایی آخه 20تا کپی کنی بدی بقیه حوصلشون سر رفت ببینن

😑😑😑

چرا این درخواستو داشتن وقتی اخلاق شما و همسرتونو میدونن

خیلی محترمانه بگو شرمنده مادر من یکم حساسم و نگرانم ک خدایی نکرده گم بشه اینم بهانه میشه کنار هم باشیم هروقت خواستید تشریف بیارید باهم  ببینیم

من همه جاریام و مادر شوهرم اومدن یروز خونمون دیدن و رفتن حتی همسرم رفت بیرون 

به مرد اصلا نشون نمیدم چه پدر خودم چه پدر شوهر فقط قسمت مردونه و اونجایی ک مختلطه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

این حساسیت ها مال اول ازدواجه عزیزم

بعدا خیلی سریع میگذری ازینا

بیا از یه زاویه دیگه نگاه کن

فیلم عروسی بچشه دلش میخاد هر روز ببینههههههه ذوق کنه که تو سروسامونش میدی

مگه میشه فیلمتو پخش کنن؟

اگه خیلی مذهبی هستی میتونی بگی نامحرم نبینه

ولی ندادنش اشتباهه و کدورت میار

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

استارتر نظرها خیلی متفاوته. خودت با شرایط خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری. الان هم که نظرت این هست که بهشون ندی (که البته منم موافقم نباید داد، تقریبا یه چیزیه که مربوط به خود آدمه) سعی کن خیلی مودبانه بهشون بگی. سیاست داشته باش. بگو اتفاقا میخوام دعوتتون کنم بیاید دور هم ببینیم و بگید هر وقت خواستید کس دیگه ای هم ببینه بیاید خونه خودمون..

یه چیزی هم هست، اگه روی سی دی باشه معمولا آتلیه قفل میزاره. میتونید بگید قفل داره و نمیشه کپی کرد. یه جوری طفره برید خلاصه.

اما اینو هم بدونید که ممکنه اگه مادرشوهرتون حساسه  باعث دلخوریش بشه.

یه کار دیگه که میتوتید بکنید اینه که چند تا عکس براشون چاپ کنید و توی آلبوم بهشون بدید که به بقیه نشون بدن. ما این کار رو کردیم. هم واسه خانواده خودم و هم همسرم. سرعقد هم که با هر کدوم از فامیل عکس گرفته بودیم، چاپ کردیم و اولین عید که اومدن خونمون بهشون دادیم.

چرا یبار عکس منو شو شو رو ک یواشکی ازمون گرفته بود من سر لخت رو پا شو شو بودم گزاشته بود پروفایلش

دیدگاه ها خیلی فرق داره. من اگه مادرشوهر یا پدرشوهرم اینکارو کنن خیلی هم خوشحال میشم و ذوق میکنم 😄😄😄و ازشون تشکر میکنم. این نشون دهنده علاقه شون به شماست. الان دیگه زومونه فرق کرده هرجا بری کلی عکس و فیلم از زنهای مختلف هست که عکس من اونم کنار شوهرم هیچ مسئله ای ایجاد نمیکنه. حالا هزار نفر هم ببینن برام مهم نیست😀