2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 40 پست
من فیلممو خونه مادرمم نمیذارم بمونه میبرم اونجا ببینیم ولی با خودم میارم مادرشوهرم میگه بریزم یو اس ...

خب اشکالش چیه؟!!! خانواده شوهرتن، خدایی نکرده از فیلمت سواستفاده نمی کنن که. به نظر من دو خانواده حق دارن غیلم عروسی بچه شون رو داشته باشن.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب اشکالش چیه؟!!! خانواده شوهرتن، خدایی نکرده از فیلمت سواستفاده نمی کنن که. به نظر من دو خانواده حق ...

نه فیلم عروسی تمام خواهرام تو فیلم رقصیدن اگه اون فیلم خدایی نکرده تو خونشون گم  بشه کی میخواد جوابگو باشه بعدش فیلم عروسیهدما مگه فیلم سینماییه که هرکی اومد خونشون فیلم ما رو بذارن ببینن 

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
گفتم .ولی مادرشوهرمو فردا میبینم میخواد بگه فیلمو بریزید تو یو اس بی ما هم داشته باشیم  منم رک ...

اره رک و مودبانه بگو نه هر وقت خواستید ببینید بیاید خونمون دور هم ببینیم قدمتون رو چشم 

منم میخوام‌ همینو بگم اگه کسی گفت فیلمو بده ببینیم😁

در جهانم همه چیز نیکوست 💕💕💕
عزیزم پدر و مادر و برادر به ادم محرمن ولی برادر شوهر که محرم نیست ادم از خانواده خودش مطمئنه

اخه مادر شوهر من نشون نامحرم نمیده حتی شوهر من ازدواج نکرده بود میگفت مادرش قسمت سالن زنانه رو میزدن میرفت واسه فیلمهای بردار شوهرام البته واسه ما مهم نبست و بردارشوهر رو برادر خودم میدونم و عروسی خودمم مختلط بود ولی خب برای کسی که براش مهم هست اره دیگه باید رعایت بشه 

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
اره رک و مودبانه بگو نه هر وقت خواستید ببینید بیاید خونمون دور هم ببینیم قدمتون رو چشم  منم می ...

اره هرکی دوست داره ببینه بیاد خونمون ببینه

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

😑😑😑😑هنوزم اينطور نگراني هارو داريد كه گم بشه و ازش سو استفاده بشه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
خب اشکالش چیه؟!!! خانواده شوهرتن، خدایی نکرده از فیلمت سواستفاده نمی کنن که. به نظر من دو خانواده حق ...

منم نظرم همینه من خودم رو جای پدر و مادر ها میزارم با هزار.شور و شوق بچم ازدواج میکنه چی میشه داشته باشم فیلم عروسیشو ولی خب  نظر ها متفاوته دیگه

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
نه فیلم عروسی تمام خواهرام تو فیلم رقصیدن اگه اون فیلم خدایی نکرده تو خونشون گم  بشه کی میخواد ...

خب ذوق عروسی بچه شونو دارن دوست دارن به همه نشون بدن. خب خواهراتم رقصیده باشن خیلی های دیگه هم رقصیدن، اونام رقصیدن و خانواده شما هم فیلم رو دیده، سخت نگیرید اینقدر! من که به شخصه برام مهم نیست و هرکس خواست فیلم عروسیمو دادم.