2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😢😢😢

348 بازدید | 30 پست

داداشم یک سال خیلی زحمت کشید واقعا نابغه است امسال کنکور تجربی داد روز اول واقعا امیدوار و شاد بود اما....امشب فهمیدم کلید رو گرفته و ۳۰ تا سوال اشتباه داره میانگین درصداش از ۶۵ اومد ۵۱...رتبه اش هم بالا میاد...دارم دق میکنم..الهی بمیرم برا مامان بابام که اونقد خوشحال بودن😢😢😢

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...

خودم هم جمعه امتحان دارم...دوماهه خونه بابام نرفتم شبانه روز دارم میخونم اگا منم خراب کنم خانوادم خیلی داغون میشن😢

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بازم امیدتونو از دست ندید....بستگی داره بقیه چه طور داده باشن اگه همه همین حدودا داده باشن که به نفعشه....امسال همه میکفتن سخت بوده...مطمئن باش هرکس نتیجه تلاششو میبینه حتی اگه امسال نشد سال دیگه 

خدایا شکرت❤️

دور از جون انگار ... گرفته، کنکور ناراحتی داره آخه

تو ارشد یا دکترا جبران میکنه، نه، سال دیگه شرکت میکنه

فعلا با هر مدرکی نمیشه پول درآورد، نا امید ش نکنید

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

حالا اشکالی نداره٬ سعی کن غصه نخوری قبول میشه حتما یک جایی... اما با درصد ۶۵ هم حتی به کسی نابغه نمی گن ها.  

والا ما با رتبه های دو رقمی و سه رقمی توی و در صدهای بالای هشتاد و نود مادر پدرمون فقط معتقد بودن وظیفمون بوده.      

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم.