داداشم یک سال خیلی زحمت کشید واقعا نابغه است امسال کنکور تجربی داد روز اول واقعا امیدوار و شاد بود اما....امشب فهمیدم کلید رو گرفته و ۳۰ تا سوال اشتباه داره میانگین درصداش از ۶۵ اومد ۵۱...رتبه اش هم بالا میاد...دارم دق میکنم..الهی بمیرم برا مامان بابام که اونقد خوشحال بودن😢😢😢
حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
حالا اشکالی نداره٬ سعی کن غصه نخوری قبول میشه حتما یک جایی... اما با درصد ۶۵ هم حتی به کسی نابغه نمی ...
با اون درصدا نمیگم نابغه کلا رو میگم کنکورشو خراب کردکلا اما بازاز ا ن چیزی که فک میکرد بدتر شد...عزیزم نابغه است امکان نداره یه سوال فیزیک و ریاضی یا دروس مهندسی رو جواب نده ...تو دانشگاهشون همه استاداشون هم نخبه بهش میگفتن واقعا مخ ریاضی و فیزیکه...کنکور واقعا ظلمهبزرگیه
حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
با اون درصدا نمیگم نابغه کلا رو میگم کنکورشو خراب کردکلا اما بازاز ا ن چیزی که فک میکرد بدتر شد...عز ...
آره متاسفانه کنکور ما خیلی معیار سنجش منصفانه ای نیست٬ اما با این اوصاف فکر کنم برای ایران مناسبه چون اگر قرار بود سوال ها تشریحی باشه یا مثل جاهای دیگه مصاحبه و... معیار باشه با وجود فسادی که توی سیستم ما وجود داره خیلی پارتی بازی و حق خوری پیش میومد. همین الان برای دکترا کلی بچه های خوب و با لیاقت سر همین چیزا توی مرحله ی مصاحبه رد میشن..... امیدوارم داداشت هم یک جای خوب که دوست داره قبول شه٬ حتی شده شهر یا دانشگاه کوچیکتر.....
اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم.