2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 30 پست
دور از جون انگار ... گرفته، کنکور ناراحتی داره آخه تو ارشد یا دکترا جبران میکنه، نه، سال دیگه شرکت ...

فارغ التحیل مهندسی مکانیک عزیزم...متولد۷۰

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا اشکالی نداره٬ سعی کن غصه نخوری قبول میشه حتما یک جایی... اما با درصد ۶۵ هم حتی به کسی نابغه نمی ...

با اون درصدا نمیگم نابغه کلا رو میگم کنکورشو خراب کردکلا اما بازاز ا ن چیزی که فک میکرد بدتر شد...عزیزم نابغه است امکان نداره یه سوال فیزیک و ریاضی یا دروس مهندسی رو جواب نده ...تو دانشگاهشون همه استاداشون هم نخبه بهش میگفتن واقعا مخ ریاضی و فیزیکه...کنکور واقعا ظلمهبزرگیه

حالا اشکالی نداره٬ سعی کن غصه نخوری قبول میشه حتما یک جایی... اما با درصد ۶۵ هم حتی به کسی نابغه نمی ...

کنکور خودش سال ۸۸ شد ۱۱۰

فارغ التحیل مهندسی مکانیک عزیزم...متولد۷۰

خب الان دق کردن داره؟؟؟

ملت با دکترا بیکارن، شما رو استرس رتبه کنکور گرفته

اصلا ته دلشو خالی نکن عزیزم، بخاطر رفتار شما الان فکر میکنه به ته خط رسیده

کنکور همیشه هست

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
خب الان دق کردن داره؟؟؟ ملت با دکترا بیکارن، شما رو استرس رتبه کنکور گرفته اصلا ته دلشو خالی نکن ع ...

متاسفانه واسه داداشم دیگه نیست...اصلا ارزش نداره دوباره بمونه چون سنش میره بالا

عزیزم خدا سلامتی بده زیاد ناراحت نکنید خودتون جوون اذیت نشه غصه بخوره

براش داغونم ندیدمش اما نیدونم الان حالش خیلی بده

با اون درصدا نمیگم نابغه کلا رو میگم کنکورشو خراب کردکلا اما بازاز ا ن چیزی که فک میکرد بدتر شد...عز ...

آره متاسفانه کنکور ما خیلی معیار سنجش منصفانه ای نیست٬ اما با این اوصاف فکر کنم برای ایران مناسبه چون اگر قرار بود سوال ها تشریحی باشه یا مثل جاهای دیگه مصاحبه و... معیار باشه با وجود فسادی که توی سیستم ما وجود داره خیلی پارتی بازی و حق خوری پیش میومد. همین الان برای دکترا کلی بچه های خوب و با لیاقت سر همین چیزا توی مرحله ی مصاحبه رد میشن..... امیدوارم داداشت هم یک جای خوب که دوست داره قبول شه٬ حتی شده شهر یا دانشگاه کوچیکتر.....

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم.