2777
2789
عنوان

وام بانک ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 82 پست
شما فهمیدی چی شد 

اره ..شوهرم کارتخوانش مال بانک ملیه پس بدون سپرده میتونیم وام بگیریم ...بقیه هم که نتیجش شد تا ۵۰ میلیون وام میدن به ازای هر ده میلون ۳۷۰ تومن قسطشو میدی که واسه مثلا پنجاه تومن باید ماهی یکو ششصد قسط بدیم که بنظرم خیلی خوبه 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ..شوهرم کارتخوانش مال بانک ملیه پس بدون سپرده میتونیم وام بگیریم ...بقیه هم که نتیجش شد تا ۵۰ می ...

مرسی. فقط من چند سال پیش باز کردم همش کار کرده به نظرت میشه 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥
مرسی. فقط من چند سال پیش باز کردم همش کار کرده به نظرت میشه 

برو سوال کن حتما میشه ..حالا من بعد ازظهر میرم باک ا..اخه  خیلی وقت نداریم...دعاکن یه خونه خوب گیرم بیاد 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

اره ..شوهرم کارتخوانش مال بانک ملیه پس بدون سپرده میتونیم وام بگیریم ...بقیه هم که نتیجش شد تا ۵۰ می ...

برات درخواست دوستی فرستادم جوابی ندادی اگر ممکنه درخوسات رو قبول کن و ما رو در جریان تحقیق از بانک بزار ممنون

اگه خبری گرفتم میام تو همین تاپیک میگم که همه ببینن و هرکی لازم داره استفاده کنه 

مرسی گل خانوم انشالا جور بشه هممون از مستاجری خلاص شیم

اره انشالله خیلی سخته 

راستی کدوم شهر هستن شما؟؟

مشهد

برو سوال کن حتما میشه ..حالا من بعد ازظهر میرم باک ا..اخه  خیلی وقت نداریم...دعاکن یه خونه خوب ...

ایشالله که خونه دلخواهتون میگیری 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥
آهان موفق باشی من تهرانم و هر قدرم وا جور میکنیم کمه    

انشالله برای ههمون خدا خودش درست کنه ...برای ماهم دعا کن گلم 

ایشالله که خونه دلخواهتون میگیری 

ممنون عزیزم خدااز دهنت بشنوه