2777
2789
عنوان

وام بانک ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 82 پست
اره عزیزم . من گرفتم البته ۱۰ میلیونیشو . ۱میلیون را تو حساب میذارن . ۹ تومن به شما تحویل میدن . قسط ...

چند ماهه تموم میشه قسطش 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانک کشاورزی ب من گفت پول سه ماه میذاری سپرده تو بانک طی این سه ماه هیچ سودی بهم نمیدن بعد سه ماه اندازه پولم بهم وام ۱۸درصد میدن بعد میتونم وام بردارم ولی پولم تو حساب میمونه برای ضمانت هم اینکه ماهیانه سود پولمو برای قسط وام کم میکنن سود سپرده هم ۱۸درصده 

اونایی ک میخان وام بگیرن بنظرم اینجوری بهتره 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
بانک کشاورزی ب من گفت پول سه ماه میذاری سپرده تو بانک طی این سه ماه هیچ سودی بهم نمیدن بعد سه ماه ان ...

من پولمو لازم دارم واسه خرید خونه 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

من پولمو لازم دارم واسه خرید خونه 

بنظرم بهتره پولت میمونه بعد چند سال باز میتونی پول خودتم برداری هم اینکه اندازه پولت بهت وام میده 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
اره عزیزم . من گرفتم البته ۱۰ میلیونیشو . ۱میلیون را تو حساب میذارن . ۹ تومن به شما تحویل میدن . قسط ...

بدون سپرده گرفتی 

بنظرم بهتره پولت میمونه بعد چند سال باز میتونی پول خودتم برداری هم اینکه اندازه پولت بهت وام میده&nb ...

ارزش پول میاد پایین 

بنظرم بهتره پولت میمونه بعد چند سال باز میتونی پول خودتم برداری هم اینکه اندازه پولت بهت وام میده&nb ...

نه عزیزم برای ما شرایط بانک ملی بهتره ....اخه واسه خرید خونه هرچی بیشتر پول داشته باشی بهتره خونه بهتری میتونی بخری

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم