2777
2789
عنوان

وام بانک ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 82 پست
اگه خبری گرفتم میام تو همین تاپیک میگم که همه ببینن و هرکی لازم داره استفاده کنه 

اره سودش نگفتن . پرسیدی بگو ممنون 🙏 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم پرسیدی 

سلام رفتم بانک نبودن .در حال تعمیره بانک .باید صبح برم خبر میدم عزیز 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

مرسی گلم اخه چون اینجا سود نگفتن چند درصد بود 

فک کنم گفتن ۱۸ درصده

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

برات درخواست دوستی فرستادم جوابی ندادی اگر ممکنه درخوسات رو قبول کن و ما رو در جریان تحقیق از بانک ب ...

سوال کردم ...گفتش وامهای پنجاه میلیونی رو گزفتن واسه زیر چهل تومن گف بیا برات درستش میکنم تلفنی پرسیدم ..گفتش ااگه میتونی یکی دو تومن بزار تو حسابت گفتم پولمو لازم دارم گف حظوری بیا برات درستش میکنم 😁😁😁😁این درحالی بود که شوهرم حظوری رفت بهش گفتن نمیدن 😁😁تا شنید خانومم اسمشم گفت گفت بیا خودم کاراتو ردیف میکنم 

سوال کردم ...گفتش وامهای پنجاه میلیونی رو گزفتن واسه زیر چهل تومن گف بیا برات درستش میکنم تلفنی پرسی ...

وا؟ چه آدم بی شخصیتی 

خب شرایطش چطوریه میشه دقیق بگین من هرچی به شوهرم میگم قبول نمیکنه میگه به این راحتی نیست

وا؟ چه آدم بی شخصیتی  خب شرایطش چطوریه میشه دقیق بگین من هرچی به شوهرم میگم قبول نمیکنه میگه ب ...

گفتش کارکرد حسابت خوبه میشه وام بگیری من گفتم شنیدم یه ماهه وامو میدن شما کی میدین اگه کاراشو بکنم گفت تا اول مرداد میریزیم حسابت خیلی خوبه که ...توهم برو انشالله میدن