2777
2789
عنوان

استخر برم ؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استخر های شهر ما زمستون هم خیلی شلوغه منتها تابستون بچه مدرسه ای و اینا خیلی زیادن

نه تهران باز بهتره،تابستون كه ميرى بيشتر از بزرگسال بچه هست تو استخر،با عزض پوزش منم دختر بچه ميبينم فك ميكنم حتما جيش ميكنه،پيرزنم ميبينم بدتر😐😐😐😐

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
من اون موقع ها که میرفتم شنا..بیشتر روی آب میخوابیدم..وای چه حالی میداد،،عاشق رو آب خوابیدنم. 😊😊😊 ...

خخخ یاد خودم افتادم یادش بخیر .میخوابیدم رو اب چشمامم میبستم .چ ارامشی..🤗🏊🏊🏊🏄

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
میگفتن بچه های سایت زگیل تناسلیم از اب استخر میشع انتقالش .از این میترسم

کلا دوست من ، زیاد خودتو داخل مکانهای عمومی نکن ، الان با پنجاه سال پیش خیلی فرق میکنه، خیلی چیزهای جدید اپیدمی میشه بین مردم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
خخخ یاد خودم افتادم یادش بخیر .میخوابیدم رو اب چشمامم میبستم .چ ارامشی..🤗🏊🏊🏊🏄

وااای نگو.😊😊😊...الان تو فضا معلق شدم 😁😁😁

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

اگه حیاط دارین یه استخر توپ درست کنین هیچی استخری که مال خودت باشه نمیشه هروقت اراده کنی میری توش😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
پارکهای ابی چی😟??

اونا باز بهتره 

ولی بازم مثلا سوار سرسرش میشی اخرش شلپی میری تو اب دیگه 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

وای من عاشق استخرم ولی شما ببین اونوقت ک اب بود میگفتن هردوسه ماه یه بار ابشو عوض میکنن

الان ک دیگه فک نکنم اصلا عوض کنن بااین وضع اب

فقط کلر میزنن😐

من ک هرسری رفتم فرداش بلااستثناء دکتر بودم 

آره پسر برادر دوستم قارچ پوستی گرفت بدبخت شد با هزار جور درمان چند سال هم میگذره خوب نشده

چه حس خوبیه وقتی ... می دونی که یکی دوست داره !❤❤❤چه حس خوبیه وقتی ... وقتی چشمات رو می بندی اون رو جلوی چشمات ببینی !😍😍😍چه حس خوبیه وقتی ... داره نگاهت می کنه ، دست و پات رو گم کنی و بخوای بخوری زمین !🙃🙃😜