2777
2789
عنوان

استخر برم ؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 40 پست
شايد ميذارن كه عفونت نگيرن

آره مربى شنام منم بهمون ميگفت حتما اينكارو انجام بديم،ربطى به پريودى نداره برا عفونته

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم خیلی میرف  مخصوصا موقعی كه موجهای خروشان مشهد افتتاح شده بود یبار اومد از استخر  ...

وای چ بد . همین چون اب هارو تعویض نمیکنن دلم نمیا  برم.قبلا میدونستم چ روزی اب رو عوض میکنن همون روز و اولین سانس میرفتم .اما الان میگن معلوم نمیکنه

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

استخر فقط استخر شخصی خود آدم باشه...پر آبش بکنه تمیز و مطمئن ...بر توش شنا دیگه نیاد بیرون 😁😁😁دوروبرشم خوراکی بچینه 😊😊😆😆

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

نمیدونم قبلا چطور میبردنمون استخر یا بعدش خودمون میرفتیم!! 😐😐جیش میکنن ، بدنش شاید تمیز نباشه ...تف میکنن 😨😨

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
وای چ بد . همین چون اب هارو تعویض نمیکنن دلم نمیا  برم.قبلا میدونستم چ روزی اب رو عوض میکنن همو ...

الان فك نكنم عوض كنن 

خیلی اوضاع اب داغونه 

من ك هر وق رفتم چشمام میسوخت بس كلر داره 

قبل حدود 10/15 سال پیش ك اموزشی رفتم خیلی خوب بود 

الان داغونن

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
گلم خب دوشو برا این گداشتن ک خوب خودتو بشوری  من باخودم شامپو بدن میبرم قشنگ میشورم همه جامو ت ...

دخترم پوشک استخری داشت .وووووی حالم بد شد بازم .نمیرم بیخیال شدم😞

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
استخر فقط استخر شخصی خود آدم باشه...پر آبش بکنه تمیز و مطمئن ...بر توش شنا دیگه نیاد بیرون 😁😁😁دور ...

آآآی گفتی بخدا ...کاش خرپول بودم 😢

وای بچه ها نگین من میخوام تازه برم آموزش 😑اخه برا تقویت عضلات شل بازو و بالا تنه هم میگن خوبه من میخوام حین  رژیم و پیاده روی برم😐😐😐

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

دخترم پوشک استخری داشت .وووووی حالم بد شد بازم .نمیرم بیخیال شدم😞

بمون زمستون برو،زمستون هيش كو نميره استخر خلوته😁

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

برا چشم که بچه ها خوب عینک بزنین حتما . تامپون  هم برا جلوگیری از ورود آب و عفونت .پوست و چه کنیم؟؟؟ یه راهی پیدا کنم

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

وای بچه ها نگین من میخوام تازه برم آموزش 😑اخه برا تقویت عضلات شل بازو و بالا تنه هم میگن خوبه من می ...

ادم مجبور بشه باید بره .الان مادرم دیسک کمر داره.دکتر گفته باید بری استخر .شدیدا هم وسواسه مادرم مجبور شده میره الان

من اون موقع ها که میرفتم شنا..بیشتر روی آب میخوابیدم..وای چه حالی میداد،،عاشق رو آب خوابیدنم. 😊😊😊😇😇😇😇

بمون زمستون برو،زمستون هيش كو نميره استخر خلوته😁

استخر های شهر ما زمستون هم خیلی شلوغه منتها تابستون بچه مدرسه ای و اینا خیلی زیادن

برا چشم که بچه ها خوب عینک بزنین حتما . تامپون  هم برا جلوگیری از ورود آب و عفونت .پوست و چه کن ...

میگفتن بچه های سایت زگیل تناسلیم از اب استخر میشع انتقالش .از این میترسم