2777
2789
عنوان

استخر برم ؟؟؟!

1676 بازدید | 40 پست

هرسال خیلی استخر میرفتم .تا پارسال ک با دخترم رفتم ۲سال و نیمه بود .گلوش اینا چرک کرد .دیگه نرفتم. امروز سرم زده گ بازم برم ‌از طرفی چندشم میشه  خیلی .کسی رو میشناسین مریضی خاصی گرفته باشه از استخر؟؟ منظورم عفونت .زگیل و ناراحتی پوستی ایناست

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

وای استخر خیلی کیف داره ولی من اصلا نمیرم خیلی کثیفه.بعدم دوبار چیزی توش دیدم که الان اصلا از درشم که رد میشم چندشم میشه.بعضیا اصلا رعایت نمیکنن و واقعا کثیفن😷

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای استخر خیلی کیف داره ولی من اصلا نمیرم خیلی کثیفه.بعدم دوبار چیزی توش دیدم که الان اصلا از درشم ک ...

منم جدیدا خیلی چندشم میشه .اما دلم آب بازی میخواد 😔😔

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

من اصلا نميرم 

اب كثيف 

كلر زياد ميزنن 

زن و مرد ميرن توش 

بعد يه فاميل ما كارخونه داره چند تا از كارگر هاش رو هميشه بعد كار به جاى حموم عمومى ميبره استخر 

از اون موقع ديگه چندشم ميشه 

ميگه هم كارگرها حال ميكنن هم ارزونتر درمياد

🧿
واااای من عاشق شنام.تا قبل اینکه پسرم به دنیا بیاد هر روز می رفتم. دو سانس پشت سر هم می موندم   ...

مثل من .ازدواج نکرده بودم از سانس ۹تا ۱ تو آب بودم. الان نمیدونم چندشم میشه خیلی

داداشم خیلی میرف 

مخصوصا موقعی كه موجهای خروشان مشهد افتتاح شده بود

یبار اومد از استخر 

روز بعدش تموووووم پوست پاش 

ریخته بود بیرون قرررمز مث مخملك 

دكتر گف از استخره 

دیگه نمیره 

اه 

الان ابی كه نیس همون ابا رو هی وایتكس میزنن 

مخصوصا استخرائی كه ی روز مردان ی روز زنا 

اوق

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

گلم خب دوشو برا این گداشتن ک خوب خودتو بشوری 

من باخودم شامپو بدن میبرم قشنگ میشورم همه جامو تاحالا هم اتفاقی نیوفتاده برام

بچتونم لابد زیادی اب خورده ازونجا 

بچه هام هی جیش میکنن تو اب 

من اصلا نميرم  اب كثيف  كلر زياد ميزنن  زن و مرد ميرن توش  بعد يه فاميل ما ك ...

وااای خدا 😷😷🤕🤕🤕 نمیرم پس 

من اصلا نميرم  اب كثيف  كلر زياد ميزنن  زن و مرد ميرن توش  بعد يه فاميل ما ك ...

اه اه 

واقعا؟؟؟؟؟؟؟  

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است