2777
2789
عنوان

من چرا حس مادر شدن ندارم؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2949 بازدید | 70 پست

شاید چون هنوز دانشجویی فگر میکنی شرایطش رو نداری وگرنه اگر بری دنبال درمان میفهمی چقدر به این حس نیاز داشتی بعد پرولاکتین یکم.سخت درمان میشه ها با توجه به اینکه میگی مشکل هیپوفیزه کلا برا سلامتی خودت برو نه بچه، پرولاکتین جیز مزخرفیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما بودم اصلا دلم بچه نميخواست ولي الان كم كم دلم ميخوادبچه دلشته باشم.شايد شما بخاطر رشته تحصيليتون ك سخته درگيري ذهني دارين يمدت ك از تحصيلتون بگذره روحيتون عوض ميشه شايد الان فشار عصبي روتون هست بهاطر رشته تخصيليتون

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

اصلا نمیتونم کسایی که منتظر بچه انو درک کم

مثلا از نمیتونم درک کنم شوهرم چرا بچه میخواد 

اخه زندگیمون که خوبه بهمون داره خوش میگذره چرا باید یه تغییر بزرگ تو زندگیمون ایجاد کنیم که نمیدونیم بعدش چی میشه

ببین عزیزم گاهی این حس ها ریشه در گذشته داره 

ولی خودتو مجبور به پذیرش نکن 

به خودت وقت بده تا کم کم حس نیاز داشته باشی

به خاطر همسر و دیگران هم دست به اقدام نزن 

کسی را میشناسم که دقیقا مثل شما بوده وقتی به خواست همسر باردار میشه تا 2 سالگی بچه نمیتونسه بچشو قبول کنه و تحت نظر مشاور بلاخره کمک میکنند و میتونه با بچه ارتباط برقرار کنه 

پس اینکه میگن باردار شو حسش میاد چیز 100% نیست و ممکنه نیاد و تو و فرزندت اسیب ببینید 

• پس به خودت و زندگیت وقت بده 
  • با همسرت در خصوص حست صحبت کن تا ایشون تحت فشار نذارتون که حتما فلان تاریخ اقدام میکنیم که شما استرس بگیری
  • قبل بارداری مشاوره  برید
لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
همسرت موافقه 10 سال بعده ؟من شوهرم میگه پیر شدم 😥

حرفی نمیزنه در موردش

ولی اصلا دوست ندارم بچه دار بشم

کلا زیاد در موردش حرف نمیزنه

وقتی من میخوام در موردش حرف بزنم بحثو عوض میکنه

ولی تا بچه کوچولو میبینه قند تو دلش اب میشه

منم از این حس میترسم 

من خودم میبینم کسایی که مادر شدن واز خیلی خوشی هاشون گذشتن زمستون هوا سرده بمون خونه پیش بچه بیرون نرو تابستون خیلی گرمه بمون خونه پیش بچه استخر نرو بچه مریض میشه سرکار نرو مادر میخواد بچه شب نخواب بچه شیر میخواد صبح زود پاشو بچه بازی میخواد خیلی خیلی میوایت سنگینیه من بشدت بدم میاد از مادر شدن

تا خدا با من است زمانه با من است .
اقدام کن کم کم اون حس زیبا میاد سراغت مخصوصا که همسرت عاشق بچه هست و همراهته

دیوونه بچه اس .یعنی از این بابا خیلی مهربونا میشه چون همسر خوبیم هست.میگه همه کاراشو  خودم میکنم

اصلا نمیتونم کسایی که منتظر بچه انو درک کم مثلا از نمیتونم درک کنم شوهرم چرا بچه میخواد  اخه ...

مردها بچه میخوان تا حس مردونگی کنن 

به خودشون ثابت کنند عجب مردی هستند 

میدونی حس خواست بچه برای مردها شاید تو 50% اونها اصلا حس عاطفی نباشه 

ارضا حس مردونگیشونه

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
عزیزم یکی از دوستان من با این منطق بچه دار شد. الان واقعا بچش تو شرایط بدی داره بزرگ می شه. نه لباس ...

دیگه اون خیلی بیخیاله

من خودم اصلا این حسو نداشتم حتی بارداریم خداخواسته بود و من خودم نمیخواستم

اما توی بارداریم و الان که دخترم به دنیا اومده دارم حسش میکنم و الان واقعا خداروشکر میکنم که بهم دادش و من مامان شدم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من سی و دو سالگی این حس به وجود امد. البته نه خیلی شدید و کامل الانم یه ساله دارم تحقیق می کنم ببینم ...

مشکلمون اینه همسرم 31 سالشه و تمام دوستاش دیگه الان دوتا بچه بزرگ دارن و همش غصه میخوره وگرنه تا 5 سال دیگه فکرشو نمیکردم