2777
2789
عنوان

من چرا حس مادر شدن ندارم؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2949 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۴سالگی ازدواج کردم..تا ۳۰سالگی حسش نیومد که نیومد..تازه بدم هم میومد..ولی دیگه چاره ای نبود چون شوهرم بچه میخواست..الان یک تارموی پسرمو با دنیااا عوض نمیکنم..چندساعتی که بخاطرکارم میذارمش مهد دلم براش تنگ میشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مردها بچه میخوان تا حس مردونگی کنن  به خودشون ثابت کنند عجب مردی هستند  میدونی حس خواست ...

حس مادرا یه چیز دیگس .مامانم رو میبینم اخه اینهمه از خود گذشتگی داره انگار تکه ای از وجودشیم .احساس میکنم واسم سخته این حس .

مشکلمون اینه همسرم 31 سالشه و تمام دوستاش دیگه الان دوتا بچه بزرگ دارن و همش غصه میخوره وگرنه تا 5 س ...

عزیزم همسرم من 39 سالشه 

بچه هم نداره 

شما ببین چی را دوست داری

منم 9 ساله ازدواج کردم از اولش هم بچه دوست نداشتم به همسرم هم گفتم 

بعد ایشون میدونست که من بدم میاد گفت تا هر زمان که تو موافق نباشی من منتظر میمونم 

حالا تازه تازه یکم حس میکنم بچه هم بد نیست البته باز پشیمون میشم و باز حسش میزنه بالا

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
مشکلمون اینه همسرم 31 سالشه و تمام دوستاش دیگه الان دوتا بچه بزرگ دارن و همش غصه میخوره وگرنه تا 5 س ...

واای ۳۱ مگه زیاده؟همسرم ۳۵سالگی بابا شد..الان ۳۱ساله هاتازه میخوان ازدواج کنن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
حس مادرا یه چیز دیگس .مامانم رو میبینم اخه اینهمه از خود گذشتگی داره انگار تکه ای از وجودشیم .احساس ...

ببین این و یادت باشه 

اگه روزی بچه داشتی 

براش مادر کافی ای باش 

سعی نکن حتما مادر خوبی باشی 

چون تو ایران تعریف مادر خوب یهنی مادری که خودش و فدا میکنه و فراموش 

نه همچین چیزی نباش

برای بچت مادر باش .. ولی زیاده روی نکن .. خودت فراموش نکن .. به خودت اهمیت بده 

واای ۳۱ مگه زیاده؟همسرم ۳۵سالگی بابا شد..الان ۳۱ساله هاتازه میخوان ازدواج کنن

تازه شوهره من بی بی فیسه ها .مثلا ببینیش فک میکنی 22 سالشه ولی چه کنم که خیلی دوسداره  و اینکه همش دوستاش تحریک میکنن چون همشون دوتا بچه رو دارن 

ببین این و یادت باشه  اگه روزی بچه داشتی  براش مادر کافی ای باش  سعی نکن حتما مادر ...

من اصلا نمیتونم خودمو فراموش کنم.کلا ادمی هستم که به خودم اهمیت زیادی میدم شاید این حسمم بخاطر همینه.مثلا تو رابطه زن و شوهری ما شوهرمه که همیشه فداکاری میکنه و از خود گذشتگی نه من

من اصلا نمیتونم خودمو فراموش کنم.کلا ادمی هستم که به خودم اهمیت زیادی میدم شاید این حسمم بخاطر همینه ...

خخخ 

مثل منی که   

ولی اصلا مهم نیست 

کشاور بهم گفت خودخواهی شرافتمندانه  داشته باش

یعنی خودت و فدای زندگیت نکن 

برای بچت برای شوهرت برای زندگیت کافی باش ... زیاد نباش

میفهمی چی میگم ؟

منم مثل شمام 😁😁😁یه سال ازت کوچیک ترم منم اصلا حس وحال ندارم یعنی من میبینم همه اینایی ک بچه دار ...

اتفاقا منم اصلا حس اینکه جاش خالیه ندارم.خیلیم داره خوش میگذره دوتایی   

منم همینطورم  احساس میکنم بچه که بیاد  همسرمو ازم میگیره

من این حسم دارم .چون همسرم خیلی زیاد بهم توجه میکنه فک میکنم نمیتونم تحمل کنم توجه اش به کس دیگه بره

اتفاقا منم اصلا حس اینکه جاش خالیه ندارم.خیلیم داره خوش میگذره دوتایی    

دقیقااااا

من بچه بقیه ام بیشتر از یک ساعت نمیتونم نگهش دارم خسته میشمم زده میشم

نمیدونم خودم بچه دار شدم باید چیکارش کنم😢