من 4 ساله ازدواج کردم.و دوسالو نیمه که خونه خودم هستم.چندماه دیگه 24 سالم میشه و همسرم 31 سالشه.زندگیه خوبی داریم.همسرم عالیه و خیلی خوش اخلاق و دوسم داره.دعوا و جر و بحث خیلی وقته اصلا نداریم.(اگه چشم نزنم خودمو )وضع مالیمون خوبه و تا 3 4 سال دیگه خیلی بهتر میشه .فقط من دانشجوام و رشته ی سختی تحصیل میکنم که اونم دوسالو نیم دیگه درسم تموم میشه خلاصه همه شرایط واسه اینکه سال دیگه اقدام کنیم و تا دوسال دیگه بچه دار بشیم فراهمه انگار.همسرم عاشق بچه اس و اونم عاشق دختر یعنی میگه حتما یه دختر میخوام.ولی من اصلا نمیتونم این حس بچه خواستنو درک کنم.چرا اینجوریم من؟شوهرم میگه سال 98 اقدام کنیم.ولی من اصلا اون حس قشنگی که خانومای اینجا میگن که ارزوی مادرشدن دارنو نمیتونم درک کنم .یعنی اون حسه تو من نیس اصلا با اینکه بچه های خیلی کوچیکو خیلی دوسدارم. کی این حسه که دوس داشته باشین مادر بشین تو شما به وجود اومد ؟ممکنه تو من به وجود بیاد در اینده ؟باید صبر کنم تا بوجود بیاد یا نه اقدام کنم بعدا درس میشه ؟میدونید اون حس نیاز شدید با بچه رو ندارم .مثلا من مشکلاتی دارم(تیرویید و پرولاکتین و میکروادنوم هیپوفیز)که رو بارداری اثر میذاره .ولی حتی نمیرم دنبال درمانشون .فکر میکنم اگه بچه دار شدم که هیچی نشدمم داغون نمیشم و راحت کنار میام فوقش فرزنده خوانده میگیرم.ولی همسرم برعکس خیلی بچه میخواد خیلی .الان چند وقته که کاملا مستقیم داره میگه نمیدونم چیکار کنم دیگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
وقتی باردار بشی حسش میاد وقتی به دنیا بیاد دیگه وحشتناک حسش میکنی
عزیزم یکی از دوستان من با این منطق بچه دار شد. الان واقعا بچش تو شرایط بدی داره بزرگ می شه. نه لباس بچه رو عوض می کنه و نه بهش غذا می ده نه باهاش بازی می کنه.
می گه حوصله شو نداشتم. اشتباه کردم. به همین سادگی.