2777
2789

دبیرستانی بودم ی دوستی داشتم ب اسم مهرناز من با ی پسر ک وضع مالی پدرش خوب بود دوست شدم و مهرناز ب من حسادت میکرد بعد چند وقت فهمیدم دوستپسرم با مهرناز دوست شده و روابط بدی داشتن و مادر مهرناز هم فهمید و ب پسره گفت یا ازدواج میکنید یا شکایت میکنم پسره بازم ب من زنگ میزد میگفت دوسش ندارم و باهاش ازدواج میکنم و ی کاریش میکنم خودش فرار کنه.....

نامزد کردن مامان مهرناز فکر میکرد من دنبال پسره ام هنوز اومد ب من گفت دیگه بهش زنگ نزنو اینا وگرنه ابروتو میبرم....و ب من تهمت زد در صورتی ک پسره هی باز ب من زنگ میزد منم خطمو عوض کردم......

مهرناز هیچ تحقیقی درموردش نکرده بود و فقط چشمش ب لندکروزه زیر پای پسره بود ک اونم مال باباش بود بابای پسره هم ب این ازدواج راضی نبود و گفت از ارث محرومش میکنم

من درمورد پسره خیلی چیزا میدونستم میدونستم مشروب میخوره میدونستم معتاده قرصه ترامادوله میدونستم هر روز با یکیه حتی وقتی نامزد کردن.....

اما این چیزا رو ب دوستم نگفتم و اونا ازدواج کردن و میدونم الان بچه دارن ی دختر......

ب نظرتون من اشتباه کردم بهش نگفتم؟ همش عذاب وجدان دارم ما از اون شهر رفتیم بخاطر شغل پدرم و دیگه خبری ازشون ندارم....اما ب نظرتون من حق داشتم بعد از خیانتی ک دوستم دوستی ک از مهدکودک باهاش بودم و تهمتایی ک بهم زدن بهش میگفتم؟؟؟؟؟

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اگه هم میگفتی باور نمیکردن....فک میکردن واسه دل خودت اون حرفارو میزنی که پسره رو بقاپی🙄

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
عزیزم باید میگفتی شابد نظرش عوض میشد خیانت نکردی درحق دوستت ولی شاید مسیر زندکیش عوض میشد

اخه اگه میگفتم این تحمتو بهم میزدن ک داری حسودی میکنی و چشمت هنوز دنبالشه

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
احتمالا اگه هم بهش میگفتی فکر میکرد چون باهات دوست بوده اینا رو میگی که ازدواجشون رو به هم بزنی

اره دقیقا....

اگه اون موقع میگفتی هم باور نمیکرد چون فکر میکرد داری از حسادت میگی این حرفارو

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
گلم اگه هم میگفتی باور نمیکردن....فک میکردن واسه دل خودت اون حرفارو میزنی که پسره رو بقاپی🙄

من خودمم میخاستم دیگه با اون دوست نباشم و بهم بزنم ولی وقتی فهمیدم چی شده و با مهرناز چکار کردن........خیلی دلم سوخت میدونستم پسره اخلاقای بد زیاد داره مثلا وقتی عصبانی بود ب برادر خودشم رحم نمیکرد 

اخه اگه میگفتم این تحمتو بهم میزدن ک داری حسودی میکنی و چشمت هنوز دنبالشه

گفتن حقیقت کار درست بوده اونموقع حالا چه فکری میکنن دست تو نبوده ولی الان اگه بفهمه که تو میدونستی ونکفتی خیلی بدتره فک میکنه از روی دشمنی نگفتی به هر حال گذشته دیگه

تا خدا با من است زمانه با من است .
البته که باید میگفتی ولی مطمعن باش اونا گوش نمیکردن و میگفتن از حسادته ولی باز وجدانت راحت بود

همیشه عذاب وجدان دارم ک چرا نگفتم از طرفی هم میگم حقش بود چون از وقتی با پسره نامزد کرد منه دوسته صمیمیشو تحویل نمیگرفت.......

من خودمم میخاستم دیگه با اون دوست نباشم و بهم بزنم ولی وقتی فهمیدم چی شده و با مهرناز چکار کردن..... ...

اها فهمیدم یعنی قبل ازدواج با دختره دوستت رابطه .. داشتن باهم؟

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

نه عزیزم اصلا هم عذاب وجدان نداشته باش 

سرنوشتشون و خودشون انتخاب کردن و تاوان گناهشونه 

شمام ميگفتی فرقی نمیکرد فکر میکردن دشمنشونی پس بیخیال 

شما خوشبخت باش همیشه 😊

هیچ
خدایی چطور با همچین ادمی دوست شدی؟میگفتیم مطمنن باور نمیکرد فکر میکرد از حسادته

ما از دوران مهدکودک باهم بودیم