2777
2789
عنوان

قدرنشناسی خواهرشوهر

730 بازدید | 39 پست

سلام 

بچه ها خواهرشوهرم کیسه صفرا دراورد ، سه روز بستری بود

بیمارستان ملاقاتش رفتم

و کلی براش زنگ زدم وقتی اتاق عمل بود

از بیمارستان مستقیم اومد خونه مادرشوهرم طبقه بالا مامن زودی رفتم بالا پیشش از قضا هم روز خاله شون فوت شد

همه رفتن مراسم تشیع من پیشش موندم .دید تا فرداش همه خواهراش درگیر فاتحه و مراسم هستن بدون خداحافظی از اونا رفت خونه مادرشوهر خودش

منم درگیر مراسمات عزاداری بودم 2هفته زنگ بهش نزدم «شوهرم سرباز، خطم ایرانسل شارژم نداشتم، با این اوضاع اقتصادیمون بودجه ام نمیرسه هر روز زنگ بزنم احوال بپرسم»«همین یک ماه پیش خودم 4روز بستری بودم خودش یه  زنگی نزد»

دیشب اومد خونه مادرشوهرم منم بالا رفتم پیشش«زن پسرعموشو خیلی تو سر من میکوبن،کلی پولدارن پسرعموشم،هی میگفت دردش رو سربقیه برام زنگ زده حالمو پرسیده فردا میخواد بیاد خونه مون سر بزنه، داداشم و زنش زنگ نزدن، خط زن پسرعموشون دایمه هر روز زنگی میزنه بقیه فامیل همه اونو بیشتر من  دوست  دارن، دلم شکشکست کلی بیمارستان رفتمملاقاتش جواب خوبی هامسلامتی

درک نداره بگه تنها داداش من الان سربازه کلی خرج دکتر منه چرا مقایسه کنم و دل بشکنم

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم از خودم و ازدواجم بهم میخوره

دوسال شریک مادرشوهرم بودم هر روز مهمون داشتن من با رو باز پذیرایی میکردم

بشور بپز و جارو کن

وقتی میرفتن یه تشکر خشک خالی از من نمیکردن

الان مستقل شدم فامیل شوهرم بدشون ازم میاد  صرفا چون میگن عروس حتما باید شریک باشه و کار کنه 

همش

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
عزیزم جواب خوبی هات رو از خدا بخواه همیشه وهیچ و هیچ و هیچ توقعی از بنده اش نداشته باش اونم از قوم ...

میدونم ولی خیلی دلم شکست اخه بی درکی تا این حد

بخدا منم پول داشتم و خطم دایم بود هرهمش زنگ میزدم

عزیزم پرو بودن بیشتر اوقات جواب میده مظلوم بودن همیشه خوب نیس میگن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
حالم از خودم و ازدواجم بهم میخوره دوسال شریک مادرشوهرم بودم هر روز مهمون داشتن من با رو باز پذیرایی ...

عزیزم بدشون بیاد واقعا چه اهمیتی داره برات؟؟؟؟

مهم ارامش خودته گلم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
عزیزم پرو بودن بیشتر اوقات جواب میده مظلوم بودن همیشه خوب نیس میگن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد ...

والله میخوام پیش اون یکی خواهرشوهرم بگم بره بهش بگه دلخوریمو 

خوب تا حالا عادتشون دادی کار کنی از این به بعد یه کم سر سنگین باش و برای خودت ارزش قایل شو مطمئن باش یه مدت براشون خیلی سنگینه ولی هضمش میکنن و می پذیرنش

خیلی هم نگران و درگیر حس دیگران نسبت به خودت نشو..چه اهمیتی داره؟

عزیزم بدشون بیاد واقعا چه اهمیتی داره برات؟؟؟؟ مهم ارامش خودته گلم

الان زندگیم خیلی ارومه ولی امان از زبان تیز بعضی ها

والله میخوام پیش اون یکی خواهرشوهرم بگم بره بهش بگه دلخوریمو 

بی محلی کنی بهتره بنظرم اینکارو نکن

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
خوب تا حالا عادتشون دادی کار کنی از این به بعد یه کم سر سنگین باش و برای خودت ارزش قایل شو مطمئن باش ...

همین کار رو میکنم

اهمیت نداره

ولی همینکه همش جلو رو خودت میگن عروس چقد خوبه هنوز شریکه 

حالم از خودم و ازدواجم بهم میخوره دوسال شریک مادرشوهرم بودم هر روز مهمون داشتن من با رو باز پذیرایی ...

عزیزم مشکل کار دقیقا همین جاست دیگه،از اول اونقدررررر بهشون رو دادی که الان توقعاتشون ازت بیش از حد شده

اگه فقط یکی دوبار زنگ میزدی حالشو میپرسیدی کافی بود،الان هم کلی ارزش کارتو میدونستن

کلا باید سیاست دوری و دوستی رو پیاده کنی،الان هم دیر نیست،به خصوص اینکه خداروشکر مستقل هم شدی دیگه کارت راحته

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
میدونم ولی خیلی دلم شکست اخه بی درکی تا این حد بخدا منم پول داشتم و خطم دایم بود هرهمش زنگ میزدم

عزیزم مشکل زنگ زدن یا نزدن شما نیست مشکل اینه که توی این سالها انقدر تلاش کردی که دوست ات داشته باشن که اصلا دیده نمیشی