2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی چی نداری گلم؟ دارو نداد؟ 

پریودیات منظمه یا نه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
سلام من برا دومی میخام اقدام کنم ولی هم تخمدانهام ضعیفه هم پلی کیستسکم میترسم چون بارداری اولم هم دی ...

بچه اولتون چند سالشه؟ 

وای منم خدا بخواد دو سه ماه دیگه برای دومی میخوام اقدام کنم و پلی کیستیکم از الان استرس دارم😭

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
فولیکول بالغ نداری یا کلا فولیکول نداری؟  کسی که پلی کیستیک باشه فولیکولای ریز داره که برای برا ...

فولیکول بالغ دارو مصرف میکنم ولی انگار بدتر میشع همش

pco جوري كه فوليكول هس ولي ريز سايزش ١٤ پايين كه اون به درد نميخوره و بالغ نميشه و تخمك ازد نميكنه بايد امپول بزني و قرص بخوري من وزنم زياد هس دكتر ميگه لاغر شي زود باردار ميشي اما نميتونم لاغر شم

خدا شكرت🙏🏻