2789

استارتر دکتر نگفته چیکار باید بکنی؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
عاره عزیزم؛ دکترتون برات تجویز نکرده؟؟ فولیکولت چنده؟

كرده ولي خوب نخوردم  يه بار فوليكول ١٨ شد تخمكم ازاد كرد ولي نگرفت ديگه نداشتم فوليكولي كع بالغ شذع باشه

خدا شكرت🙏🏻 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

كرده ولي خوب نخوردم  يه بار فوليكول ١٨ شد تخمكم ازاد كرد ولي نگرفت ديگه نداشتم فوليكولي كع بالغ ...

ای خدا اگه تجویز کرده چرا نخوری اخه؟ 

هفته اول روزی یه دونه هفته دوم دو تا هفته سوم روزی سه تا بخور ورزشم بکن رژیمت حفظ کن شک نکن کم میکنیییی 

منم با فولی ۱۸ و امپول hcg ب لطف خدا باردار شدم نا امید نباش اصلاااا

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
دکترم همین دارو هارو داده و گفته روزی یکساعت پیاده روری کن ولی شرایطشو ندارم کمو بیش میرم

عزیزم انشالله زودتر جواب بگیری داروهاتو مصرف کن توکلت ب خدا باشه

عزیزم ناراحت نباش استرسو دور کن انشالله زودتر بارداربشی

بیشتر مواقع همین استرس لعنتی نمیزاره ک باردار بشیم من تو خیلی از سایت‌ها خوندم ک اگه یه درصدم استرس داشته باشی رو تخمک وتخمک گذاری اثر میذاره

خدا هست و خدا هست و خدا هست☺