2789
دارو خیلی وقته مصرف میکنم نزدیک یکسالو نیم ولی منظم نیست هروزم بدتر میشه😑

چ داروهایی؟ 

امپول نزدی تا حالا؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه اولتون چند سالشه؟  وای منم خدا بخواد دو سه ماه دیگه میخوام برای دومی اقدام کنم و پلی کیستی ...

پسرم ۴سالشه 

دقیقا منم خیلی میترسم ک خیلی زمان ببره تا باردار بشم

خدا هست و خدا هست و خدا هست☺
pco جوري كه فوليكول هس ولي ريز سايزش ١٤ پايين كه اون به درد نميخوره و بالغ نميشه و تخمك ازد نميكنه ب ...

چرا نتونی عزیزم؟ دکتر منم گفت باید لاغر کنی ؛من با متفورمین ۱۰ کیلو کم کردم 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
کمو بیش خودم میدونم رایت میکنم

هیچی مثل داروهای گیاهی که دکتر طب سنتی تجویز میکنه و حجامت و بادکشی که انجام میده نیست... خودم بعداز یک سال، دوتا از دوستام بعداز دو سه سال با همین طب سنتی باردار شدیم.

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
پسرم ۴سالشه  دقیقا منم خیلی میترسم ک خیلی زمان ببره تا باردار بشم

انشاالله زودتر جواب بگیری؛ استرس خودش از همه بدتره

چرا نتونی عزیزم؟ دکتر منم گفت باید لاغر کنی ؛من با متفورمین ۱۰ کیلو کم کردم 

واقعا؟ من هيچ اونم نميخورم ١٠ماه رفتم ولي ديگه خسته شدم امروز دقيقا يك سال هست كه اقدام كردم

خدا شكرت🙏🏻 
هیچی مثل داروهای گیاهی که دکتر طب سنتی تجویز میکنه و حجامت و بادکشی که انجام میده نیست... خودم بعداز ...

ممنون دوستم حتما پیش دکتر طب سنتی میرم اگر این ماهم نشد

واقعا؟ من هيچ اونم نميخورم ١٠ماه رفتم ولي ديگه خسته شدم امروز دقيقا يك سال هست كه اقدام كردم

عاره عزیزم؛ دکترتون برات تجویز نکرده؟؟ فولیکولت چنده؟