2777
2789
عنوان

چالش لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 4550 بازدید | 82 پست
راستی دوشنبه ها وچهارشنبه ها به مدت نیم ساعت بایر برقصیم روزای دیگه هم  یک ربع ورزش سبک

میشه هر دوشنبه،چهارشنبه اینو یاد اوری کنی عزیزم

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ۱۶۸ قدم وزنم ۶۳ . هشت ساله در رژیمو ورزشم برا کم کردن ۵ کیلو    لطفا یک نفر بدادم برسه

چون هشت سال رژیمی بدنت عادت کرده باید شوک بدی چند روز زیاد بخور بعدش رژیم بگیر دوباره شروع میکنی کم کردن

چون هشت سال رژیمی بدنت عادت کرده باید شوک بدی چند روز زیاد بخور بعدش رژیم بگیر دوباره شروع میکنی کم ...

منظورم از رژیم حذف مواد پرکالریه. تقریبا در روز مقدار غذا و مواد مصرفیم یکسانه. اهل پرخوری نیستم . ولی یکم حجم مواد غذاییم نسبت به دیگران بالاست چون وقتی کم میخورم بدنم خیلی ضعف نشون میده مدام احساس سرگیجه و خستگی بم دست میده

منظورم از رژیم حذف مواد پرکالریه. تقریبا در روز مقدار غذا و مواد مصرفیم یکسانه. اهل پرخوری نیستم . و ...

رژیمتو بگیر ولی قرص زینک و ویتامین بخور تا ضعیف نشی 

منم سرگیجه میگیرم قرص اهن میخورم غذاهایم میخورم که کالریش کم باش حجمش زیاد

رژیمتو بگیر ولی قرص زینک و ویتامین بخور تا ضعیف نشی  منم سرگیجه میگیرم قرص اهن میخورم غذاهایم ...

متاسفانه تا آهن یا مولتی ویتامین میخورم خیلی سرگیجه و دل ضعفه بم دست میده باید سریع غذا پشتش بخورم تا حالم بهتر بشه

بنظر میرسه بدنت خیلی ضعیفه  اگه تا این حد ضعیفی رژیم واست خوب نیس عزیزم

آره البته ظاهرا خوبم کسی باور نمیکنه با این بدن انقد ضعیف باشم یکم کار خونه هم که میکنم انقد خسته میشم بدنم درد میگیره ولی زنای سن بالا دیدم مثل فرفرن. نمیدونم چکار کنم دلم میخواد بدنم قوی باشه رژیم بگیرم ورزش هر چی دلم میخواد انجام بدم

چطوری الانم تغذیم خوبه . ولی دور کمرم خیلی زیاده ارزوی کمر باریکی به دلم موند پهلوهامم خیلی زشتن

چیزای مقوی بخور قرص ویتامین و زینکتو بخور شیره ی انگور بخور معجون بخور یه مدت تا ضعف بدنت درست بشه

برای اینکه کمرت باریک بشه حلقه بزن نمکتم خیلی کم کن چون نمک پهلو میاره

سلام سلام صبح همگي بخيررر

روز اول رژيممون مبارك باشهههه❤️❤️❤️

من ميخوام صبحانه بخورم برم سر كار

وزن امروزم ٧٥.٩

عادت ماهيانه ام هم عقب افتاده براي اولين بار!اميدوا م زودتر بشمم از دپرسي در بيامم

موفق باشيد دخترهاااا🙌