2777
2789
عنوان

زندگی مشترک😞

706 بازدید | 58 پست

خانوماشمایی ک متاهلین دختردنبال شوهرتون میان ک باهم دوست بشن؟ینی مثلن همیشه یکی باشه ک بخادخودشوبهش نزدیک کنه،بعدشمامشکلی ندارین بااین قضیه؟

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شوهرم ضایشون میکنه راضیم ازش 😂 کلا مطمعنم هیشکی جز خودم نمیتونه باهاش باشه فقط اخلاقش با من فرق ...

چ خوب😅

همه مشکل دارن با این 

میخام بدونم واکنشتون چیه؟این موضوع زمینه بی اعتمادیوفراهم میکنه براتون؟یاروش خاصی بلدین ک همیشه همسرتون مال خودتون بمونه

شوهر منم شبیه کروکدیل تک کوروموزومیه.شکرخدا نه پیر نه جوون نه بچه هیچکی سمتش نمیاد😩😩😩😩

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

بنظرم

رفتار آدم باید مدلی باشه ک 

دیگران

متوجه حد و حدودشون بشن !

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بنظرم رفتار آدم باید مدلی باشه ک  دیگران متوجه حد و حدودشون بشن !

موافقم ولی اینی ک گفتین منظورتون درموردمرده؟یاهمسرش؟اگ همسرش ک لطفایکم توضیح بدین متوجه بشم

نمیگن که بیا باهم دوست شویم ولی دختر ۲۴ ساله هی عشوه میومد .روبروش مینشست.همه یه اتاق دیگه بودیم شوهرم تو سالن,  اونم تو سالن روبروش میشست ذل میزد .حرصی شدم به ننه اش گفتم این رفتارها چیه؟ . باعث قهر با خانواده اش شد .😣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.