2777
2789
عنوان

زندگی مشترک😞

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 58 پست
عزیزم این حرف اصلا باعقل جور درنمیاد.ممکنه طرف دختربازی زیاد کرده ومیکنه میخواد یکی یکی که گندش دروم ...

میشناسمش طرفو،اشناس،بعداین قیافش یجوریه ک همه سمتش کشیده میشن،درکل تودل بروئه وامارهمه دخترایی ک بش پی ام میدن ومیخان باهاش دوست بشن وبهم میده😕

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
بالاخره هر زنی دوست داره شوهرش فقط برای خودش باشه چک که نمیشه گوشیا همشون رمز دارن اونم رمز اثر انگش ...

مرسی ازراهنماییتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ازخودراضیه😞😞😞این چه حرفی بوده زده.شمام دقیقا همینو ازش میپرسیدی.ولی خب اگه روحیت حساسه به نطرم ...

من نگفتم ک کسی میاددنبالم ولی گفتم اگ ی پسربخادباهام دردودل کنه وسنگ صبورش بشم مشکلی نیس؟گف اگ رابطتون سمت چیزدیگ ای نره ن

میشناسمش طرفو،اشناس،بعداین قیافش یجوریه ک همه سمتش کشیده میشن،درکل تودل بروئه وامارهمه دخترایی ک بش ...

اينو بهت ميگم تا اخر عمرت داشته باش

با اين پسرا ك توهم دارند بقيه عاشق زارشون هستن بايد فقط يك مدل بود

اينكه بگي خيلي خاهان داري! يعني اعتماد ب نفست از دست ندي

مثلا بگي امروز رفتم فلان جا پسره ي دفعه بي مقدمه اومد گفت ازدواج ميكني با من

يا تو فلان مجلس سه تا خاستگار برام پيدا شد و بعد داستان الكي بگي بخندي

توهم دارن اينا

حالم بهم ميخوره از مرداي نانجيب توهمي!

اخه كسي تا چشمش هرز نباشه چشم هرزه رو نميبينه ك بفهمه دنبالش هستن يا نه!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
عجب ادم بيشعوري هست طرفت از اين توهمياي ك فكر ميكنن همه تو خيابون نگاشون ميكنن حالم بهم خورد  ...

اخه واقعامیوفتن دنبالش خبرشودارم

خواسته یه دستی بزنه بهت که بهش جواب منفی تدی (یعنی خاطرخواهام زیادن😃😃) شمام بگو دقیقا منم همین مش ...

😂😂😂ایول میگم منم

اخه واقعامیوفتن دنبالش خبرشودارم

خب بيفتن دنبالش! اينكه بياد ب تو بگه

يعني باهاشون ارتباطي برقرار ميكنه و ممكنه تو بفهمي و بعد بهت بگه من ك بهت گفته بودم تو هم مشكلي نداشتي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خب چیکارمیکنین؟مثلن گوشی همسرتونوچک میکنین یابهش اعتماددارین؟

من نتونستم کنار بیام جدا شدم

روزهای آخر قشنگ پیامای دخترا رو برام میفرستاد بعد که میگفتم غلط کردن بهت نظر دارن میگفت بده باهات صادقم پیاماشونو بهت نشون میدم

تو دلم میگفتم صداقتت بخوره تو کمرت 

نقطه ضعفمو داشت

خیلی سختم بود

الانم که جدا شدم خیلی خیلی سختمه بخصوص اینکه با یه دختری دوست شد و یکماه بعد ازدواج کرد حسادت امونمو بریده 

فکر اینکه تنی که به من خورده الان تو بغل یکی دیگس زجرآوره

اما حداقلش اینه با دخترای دیگه توی میدون نیستم به ظاهر کنار کشیدم و براش یه گزینه نیستم

هرچند اعتماد بنفسمو خیلی گرفتند خیلی

همسرم استاد دانشگاه هست اینقد مورد دارن دخترا برا نمره عشوه خرکی میان اینو از نی نی سایت یاد گرفتم  خخخخ

الان دوره زمونه فرق کرده مرد هرچقدر هم سنگین باشه بعضیا وقیح هستن وبی حیا خیلی جنبه میخواد خدا خودش محافظت کنه

توی شرکت مشاورن دستش روی موس بوده دختر بی حیا الکی دست گذاشته رو دست همسرم بعد گفته وای حواسم نبودالبته ما معتقدیم ومحرم نامحرم داریم همسرم بهش گفته دختره بی شعور از اون موقع خیلی حدش را رعایت میکنه  اینو خودهمسرم تعریف کرد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
همسرم استاد دانشگاه هست اینقد مورد دارن دخترا برا نمره عشوه خرکی میان اینو از نی نی سایت یاد گرفتم & ...

منم دقیقاب همین فک میکنم زمونه عوض شده واسه همین یکم فکرم درگیرشد

شوهر منم خیلی سر سنگینه و اخمو تو محیط بیرون ولی جلو چشم خودم بهش چشمک میزنن شماره میدن اونم فحششون میده یا محل نمیزاره 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
منم دقیقاب همین فک میکنم زمونه عوض شده واسه همین یکم فکرم درگیرشد

دوستانه میگم ما خودمون ۱۲سال پیش چندین جلسه مشاوره باتجربه رفتیم خیلی خوب بود باور کن ارزش داره وقت وهزینه کنی شعار نیس واقعا مفیده حتما برو وازشون کمک بگیر

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
همسرم استاد دانشگاه هست اینقد مورد دارن دخترا برا نمره عشوه خرکی میان اینو از نی نی سایت یاد گرفتم & ...

چرا فکر میکنی همه خالی میبندن؟ استاد دانشگاه هاروارد نیست همسرم ولی دلیلی ام واسه چرت و پرت گفتن جایی که هیچکس منو نمیشناسه ندارم.