2777
2789
عنوان

زندگی مشترک😞

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 58 پست

شوهرمن تدریس میکنه دانشگاه تادلت بخواد دخترا دنبالشن...نه مشکلی ندارم میدونم جوابشونو نمیده. ولی خب بمن نمیگفت منم گفتم بهم بگی خیالم راحتتره تا ندونم چه خبره.

دختره روز اول دانشگاه مسیج داده بود موهاتون چقدر قشنگه🤦🏻‍♀️

چ خوب😅

مثلا یبار تو رستوران درو برام باز کرد ک من برم تو بعد یهو ازونور یه دختره اومد تو یهو ول کرد نزدیک بود بخوره تو صورتش در من گرفتم .دختره ام ضایه شدد. یا مثلا یبار تو سفره خونه دختره نخ میداد از دور چشمک میزد بعد من پشتم به دختره بود یهو شوهرم خیلی اروم بهم گف دختر خرابه اینجوری داره میکنه بعدم شکلکشو در اورد خندیدیم بعد جامونو عوض کردیم من شدم رو برو دختره عییین چشمکشو به خودش زدم پاشد در رف 😂😂😂 گوشیشم ک کلا شماره غزیبه در جا بلاکه محل کارشم ک همه چی با من مشورت میکنه و در جریان همه چیم تو فامیلم هیشکیو محل نمیده 😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به اخلاق اقاهه داره شوهر دوستم خیلی شوخ و بذله گو هستش یعنی بخواد یه ماجرا رو تعریف کنه ادم نمیتونه نخنده

با وجود اینکه قیافه خیلی قیافه ساده و لاغری داره اما طرفدار دختر کمم نداره برادرزاده خانومش میگفت تو بندرعباس مخ خیلی از دخترا رو میزنه طفلی زنشم خیلی دوستشداره

اماهمسر من برعکس توی جمع خانوادگی خوش اخلاق ولی تو محیط کاری جدی

اوایل اشنایی تا دوماه اول جرات نمیکردم شوخی کنم باهاش میترسیدم ناراحت شه چون ذاتا شوخ طبعم😆

😄😄😄😄خارج از شوخی شمااین معضلو داری؟

ن من مجردم،ولی یکی قراره بیادخاستگاری گف ک اینطوریه،ینی میگ من همیشه اخم دارم بیرون وب کسی رونمیدم ولی بازمیان دنبالم میگ ببین مشکلی بااین قضیه نداری؟😐

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺

شوهرم حتی با همکارهای خانم هم خیلی حد و حدود خودش رو رعایت میکنه و مواظب حفظ حریمش هست

بنابراین با وجودی که وقتی به خودش میرسه خیلی خوش تیپ میشه ولی تا حالا حتی یک نفر هم مزاحمش نشده   

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نمیگن که بیا باهم دوست شویم ولی دختر ۲۴ ساله هی عشوه میومد .روبروش مینشست.همه یه اتاق دیگه بودیم شوه ...

وای چ بد

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
ن من مجردم،ولی یکی قراره بیادخاستگاری گف ک اینطوریه،ینی میگ من همیشه اخم دارم بیرون وب کسی رونمیدم و ...

حالا لازم نیست خیلی اخمالو باشه

همینکه اگه خانم مریضی خواست عشوه بیاد اقا رو نده و نیشش رو باز نکنه کافیه دیگه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ن من مجردم،ولی یکی قراره بیادخاستگاری گف ک اینطوریه،ینی میگ من همیشه اخم دارم بیرون وب کسی رونمیدم و ...

عزیزم این حرف اصلا باعقل جور درنمیاد.ممکنه طرف دختربازی زیاد کرده ومیکنه میخواد یکی یکی که گندش درومد بگه من که گفته بودم دخترا دنبالمن! نه اصلا عادی نیست.

خب چیکارمیکنین؟مثلن گوشی همسرتونوچک میکنین یابهش اعتماددارین؟

بالاخره هر زنی دوست داره شوهرش فقط برای خودش باشه چک که نمیشه گوشیا همشون رمز دارن اونم رمز اثر انگشتی .ولی در کل با شک هم نمیشه که زندگی کرد مرد اگه بخواد پایبند باشه میمونه اگرم نه که هزارتا چک کردن و بگیر ببند جواب نمیده در هر حال فکر کنم خودتو محکم نشون بده که بدونه از زندگیت محافظت میکنی و فکر نکنه شوهرت راحت میتونه هر کاری کنه ولی چک نکن بدترت میشه بالاخره مردن یه پیامی اس ام اس شوخی چیزی با دوست و فامیل میدن بعدم اصلا براشون مهم نیست بعد تو میبینی برات میشه یه چیز وحشتناک بعد جنگ و دعوا بعد اگه شوهرتم براش بی ارزش بوده باشه تو با رفتارهای نادرست باارزشش میکنی قضیه رو  

چه ازخودراضیه😞😞😞این چه حرفی بوده زده.شمام دقیقا همینو ازش میپرسیدی.ولی خب اگه روحیت حساسه به نطرم بیشتر فک کن.چون بعدازدواج حساسیت بیشترم میشه

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

عجب ادم بيشعوري هست طرفت

از اين توهمياي ك فكر ميكنن همه تو خيابون نگاشون ميكنن

حالم بهم خورد 

جات بودم عمرم هدر نميدادم ولش كن

اين ك واقعا همچين اتفاقي بيفته با اين كه نيفتاده ولي با پررويي حرفش بزنه و با تو اتمام حجت كنه بنظرم يعني طرف ريگي تو كفشش هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

خواسته یه دستی بزنه بهت که بهش جواب منفی تدی (یعنی خاطرخواهام زیادن😃😃)

شمام بگو دقیقا منم همین مشکلو دارم لعنتیا اسایش نزاشت برام خوبه هنرپیشه نشدم😆😆

شاید خواسته امتحانت کنه ببینه چی میگی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.