2777
2789

شب همگی بخیر.

داداشم 20 سالشه دانشجو هستش.

بخاطر اینکه دستش تو جیب خودش باشه. یه موتور قسطی خرید.

2 هفته پیش 5 میلیون 

یک میلیون داد. بقیه اشم 4 تا چک 1 میلیونی شوهرم داد.

دیروز غروب (با دوستاش رفته بود پارک پامچال مشیریه) موتورش رو دزدیدن

داغون شده.

دعا کنید آروم بشه. موتورش پیدابشه.

دل من در سبد عشق به نیل تو پیوست. نگهش دار به موسی شدنش می ارزد.

انشالله فردا صبح خبر میدن پید ا شده

یه بهار نارنجی چیزی دم کنین بدین بهش بخوره یکم اروم بشه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

برای حل مشکلش آیت الکرسی خوندم

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله فردا صبح خبر میدن پید ا شده یه بهار نارنجی چیزی دم کنین بدین بهش بخوره یکم اروم بشه

انشالله ممنون از راهنماییت

آخی عزیزم چه بد  منم شوهرم جوانیش اولین چیزی که خریده بود یه دوچرخه قسطی بود که همون هفته اول ...

خیلی بده. بیچاره باید بره کار کنه صبح تا شب. تا بتونه قسط موتوری رو که یه از خدا بی خبر برداشته برده. رو بده.

چه کار خوبی کردی برای همسرت. آفرین

اه طفلکی چ بدشانس انشاا...ک پیدامیشه من۵۰تاصلوات واسش میفرستم ک پیدابشه

ممنونم عزیزم. انشالله به حاجت دلت برسی. دعاش کن تو رو خدا

ممنونم عزیزم. انشالله به حاجت دلت برسی. دعاش کن تو رو خدا

انشاا...چشم حتمادعاشون میکنم میدونم وسیله قسطی خریدن خیلی سخته 

به راه بیاییم تاازراه بیاید((اللهم عجل الولیک الفرج))