سلام به همگی نظرتون راجع به اسم هستی چیه واسه دخترم یه هفته دیگه به دنیا میاد گیر کردم حسابی از یه طرف قدیمیه از یه طرفم خوشم میاد ازاین اسم از اسمای جدید خوشم نمیاد نظر بدین خواهشا
شما نمیتونی اسمی بزار که اصلا نباشه به هر حال هم اسمش پیدا میشه
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
چه عیبی داره اصل اینه هم قشنگه هم با معنا و مهمتر از همه فارسیه
لایک👌👌👌
جوانمرد😍
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
و من...
شما نمیتونی اسمی بزار که اصلا نباشه به هر حال هم اسمش پیدا میشه
پسرت چند سالشه؟
پسره من دوسالشه
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
جالبه امسال تو کلاس پسرم فقط یک رادین بود..منتها سه تا صدرا
درحالیکه فکر میکردم صدرا قدیمی شده و دیگه کسی نمیزاره
و من...
مبارکه عزیزم اتفاقا همین اسمو دو روز پیش به شوهرم پیشنهاد دادم چون منم خوشم اومده بود ولی شوهرم گفت ...
ما خودمون ترکیم گلم گل دخترت هرچی عشقت میکشه اسمش بزار انشااله سالم دنیا بیاد خوشگل خانومت
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
عاقبته خوبی داشته باشن و خوشنام باشن اول همه رادینا بعد همه بچها😆😆😆
زنده باشه انشالله عاقبته خوبی داشته باشن و خوشنام باشن اول همه رادینا بعد همه بچها😆😆 ...
اول همه رادینهاش باحال بود😉😉😂
پسر من از پسرای شما بزرگتره..۷ سالشه☺☺😍
و من...
ماهم ترکیم ولی این اسم چون مال ترکیه هستش قبول نمیکنه چه میدونم والله
وای نگووووو یعنی قبول نمیکنن؟؟چیکارکنم حالا
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
اول همه رادینهاش باحال بود😉😉😂 پسر من از پسرای شما بزرگتره..۷ سالشه☺☺😍
زنده باشه همیشه🌹🌹🌹
و من...