شما یکی بی دلیل ازتون بدش میاد چ حسی بهتون دست میده چ حالی دارید؟؟عمدا کم محلی کنه تو جمع بهتون من تازه ۶ ماهه جاری دار شدم البته قبلش ۲ تا دیگ ام داشتم رابطم باهاشون اوکیه این یکی نصف سن منو هم داره ۱۵ سالشه نمیدونم چشه بخدا از همون اول فقطم بیشتر با من سعی میکنه کم محلی کنه یبار میبینی خوبه تحویل میگیره یبار زوری سلام میکنه من فقط خونه ی مادرشوهرم میبینمش چون اونا یه شهر دیگ زندگی میکنن ما یه شهر دیگ ولی واقعا خیلی سخته رفتارش واسم اوایل خودشو چس میکرد من هی میخاستم بهش نزدیک شم ولی دیدم ن الان جدیدا زیاد بهش اهمیت نمیدم درسته تو ظاهر نشون میدم واسم مهم نیست ولی واقعا واسم مهمه خسته شدم بخدا از رفتاراش بدبختی همه جا هر مهمونی خانواده ی شوهرم هس با بقیه ام همچین خوب نیستا ولی با من دیگ علنی نشون میده نگید بچس چون دست همه رو از پشت بسته من خیلی آدم حساسی ام بارها میشینم ب رفتارش فک میکنم ک چشه ولی ب جواب خاصی ام نمیرسم حتی چن بار بغضم گرفته اشکمم در اومده از خودمم مطمئنم ک اصلا کار اشتباهی نکردم ک بخاد بدش بیاد ازم هووووففففف
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....
هوووفففف چی بگم من اواخر مث خودش برخورد میکنم گرم بود گرم سرد بود سرد ولی حالم در کل باهاش خوب نیست ...
خب دقیقاااا درد منم همین بود دیگه
منم وقتی گرم بود گرم وقتی سرد بود سرد رفتتر میکردم میومد خونم بهترین محبت و رفتار
ولی دیدم نه واقعا با رفتار دو قطبیش داره اعصابمو به هم مبریزه کلا روشو یه ضربدر زدم و الان اصلا برام مهم نیست رفتاراش هیچ وقتم دیگه بهش نزدیک نمیشم حتی اگه اون بخواد
ن بابا سواد اجتماعی واس بقیه داره واس من نداره فقط خانم
ندارع به درک بهش محل نده گریه داره من خودم اددممم فوق احساسی هستم ولی به نظر من تو احساسی نیستی داری خودتو کوچیکه میکنی اصلا برا چیته به یک دختر ۱۵ ساله صمیمی بشی چقدر خانواده اش بی فرهنگ بودم که اینو تو این سن شوهر دادن