2777
2789
عنوان

جاری 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 74 پست
دقیقا عین جاری عقده ای روان پریش منهما هم سه نفریم با یکیش اوکیم اونی ک جدید اومده انگار دو قطبیایه ...

بخدا جاریه منم همین بود ی روز باهام گرم میگرفت ی روز انگار اصلا منو نمیبینه منم سگ محلش کردم و دیگ باهاش ن حرف زدم ن نگاهش کردم

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دقیقا عین جاری عقده ای روان پریش منهما هم سه نفریم با یکیش اوکیم اونی ک جدید اومده انگار دو قطبیایه ...

ببین حرف دل منو زدی هرگز هرگز هرگزززززززز خودمو با کسی مقایسه نمیکنم همه انسانیم ولی از همه نظر ازش سرترم مخصوصا شخصیت خانوادگی فقط اون قشنگ تره از من ب قول خودت یجوری برخورد میکنه انگار ما نمیدونیم کیه

اتفاقا برادرشوهرم از من پیشش تعریف کرده خانواده ی شوهرمم منو دوست دارن روز اول بهش گفتن این (ینی من) ...

خب بفرما

اشکال از شوهر اونههههههه

من اگه جاریمو دوست دارم چون شوهرم کاریش نداره.ولی ولی اگه یکبار ازش تعریف میکرد قطعا دشمن میشدیم😁😁🤣🤣🤣🤣

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

بخدا جاریه منم همین بود ی روز باهام گرم میگرفت ی روز انگار اصلا منو نمیبینه منم سگ محلش کردم و دیگ ب ...

منم اواخر همینجوری شدم چون پشت سر من پیش مادرشوهر و خواهرشوهرم حرف زده بود اونا هم ب من گفتن از اون موقع اهمیت ندادم اتفاقا برگشته بود پیش خواهرشوهرم گفته بود فک کنم حرفام ب گوشش رسیده چون رفتارش عوض شده

اسی چرا انقدر مهمه برات ولش کن محلش نده جاریه من ۳۲سالشه من ۲۳ ولی اونم همین جوری بود بخدا ی روز گرر ...

من اصلا از این رفتارا خوشم نمیاد دوس دارم همه باهم خوب باشن اخه چیه مرگش

بخدا جاریه منم همین بود ی روز باهام گرم میگرفت ی روز انگار اصلا منو نمیبینه منم سگ محلش کردم و دیگ ب ...

خب همین دیگه

باید در مقابل این شکل ادمها بدتر رفتار کنی

اگه اون تورو بی م۸ل کرد تو نباید اصلا ببینیش کلا انگار وجود نداره

پس بدبخت منِ بی گناه

بکش کنار

تحویلش نگیر

راحت

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

اخه فک کن داشته ظرف میشست گفتم میخای وایسم کمکت کنم ب مادرشوهرم گفته بود از عمد میاد ب من میگه کمکت ...

اینا خودشون به اندازه کافی خودشونو اذیت میکنن تو باهاش همیشه یه جور رفتار کن نه صمیمی نه سرد بلاخره سنشم کمه

خودتم درگیر نکن

منم اواخر همینجوری شدم چون پشت سر من پیش مادرشوهر و خواهرشوهرم حرف زده بود اونا هم ب من گفتن از اون ...

ولش کن بابا از جاری مگ فامیل درمیاد

بخدا من خیلی خواستم ارتباطمون قطع نشه و رفت و آمد داشته باشیم ولی اون با رفتار هاش منو سرد کرد

بخدا همش بهم تیکه می نداخت چیزایی ک نداشتمو میزد تو سرم چیزایی رو ک داشتمو بی ارزش جلوه میداد منم ک بی زبون نمیتونستم حداقل جوابشو بدم بشینه سر جاش بخدا بچه هاش همش دختر منو میزدن می خندید خودش 😐😐

ببین حرف دل منو زدی هرگز هرگز هرگزززززززز خودمو با کسی مقایسه نمیکنم همه انسانیم ولی از همه نظر ازش ...

ارخ کاملا درکت میکنم

حالا این جاری من چه از لحاظ خانوادگی چه قیافه از منو اون جاریم پایین تره و فکرم میکنم بخاطر همین زورش میاد اینجوری رفتار میکته و میخواد با چس کلاس گذاشتن خودشو بیاره بالا

فکر میکنه فقط چون روتین پوستی استفاده میکه و امروزی لباس میپوشه خیلی خاصه🤣

ولی منو جاریمم دیگه کلا بیخیالش شدیم

یعنی منک هرگز دیگه نمیخوام نه بیاد خونم نه باهاش برخوردی داشته باشم

فکر کن انقققققدر بی ادبه ک میاد تو خونه من بهترین پذیرایی و رفتار و احترامو براش دارم ولی من میرم خونش از در اتاقش نمیاد بیرون حتی یه سلام بده

بعد سه ساعت از دور یه سلامی میکنه

البته فعلا با مادرشوهرمه باید تحملش کرد وقتی رفت خونه خودش از دستش راحت میشیم

من اصلا از این رفتارا خوشم نمیاد دوس دارم همه باهم خوب باشن اخه چیه مرگش

منم خیلی دوست داشتم رفت و آمد کنم با جاریم اما با این رفتار هاش منو نصبت ب خودش سرد کرد

فکر کن کسی ک تو خونه ی مادرشوهر اتفاقی میبینتت بعد زود سرشو میگیره اون وری چجوری میشه باهاش رفت و آمد داشت

آخه