2777
2789
عنوان

جاری 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 73 پست
خب همین دیگهباید در مقابل این شکل ادمها بدتر رفتار کنیاگه اون تورو بی م۸ل کرد تو نباید اصلا ببینیش ک ...

آفرین

حالا اگ هی پیگیرش باشی و ... فکرمیکنه لابد کیه واسه خودش😐

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینکار میکنم ولی وقتی میبینمش حالم خوب نیست الان میدونم فردا مجبورم ببینمش الان حالم خرابه

میفهمم

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

ارخ کاملا درکت میکنمحالا این جاری من چه از لحاظ خانوادگی چه قیافه از منو اون جاریم پایین تره و فکرم ...

هوووفففف چی بگم من اواخر مث خودش برخورد میکنم گرم بود گرم سرد بود سرد ولی حالم در کل باهاش خوب نیست الان میدونم فردا جایی مجبورم ببینمش عزا گرفتم

منم خیلی دوست داشتم رفت و آمد کنم با جاریم اما با این رفتار هاش منو نصبت ب خودش سرد کرد فکر کن کسی ک ...

خب اینم همینه دیگ بخدا یبار خواستم باهاش دست بدم اونور نگاه کرد ب زور دست داد باهام

دختر جاری من اینجوریه

خیلی رفتاراش اذیتم میکنه من سرم تو لاک خودمه ولی اون هی کخ میریزه

خیلی فتنس از اونایی که جمع و میگیرن تو دستشون پشت سر همه حرف میزنه

خدا لعنتش کنه هر جا که هست ارامش ندارم

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هوووفففف چی بگم من اواخر مث خودش برخورد میکنم گرم بود گرم سرد بود سرد ولی حالم در کل باهاش خوب نیست ...

خب دقیقاااا درد منم همین بود دیگه

منم وقتی گرم بود گرم وقتی سرد بود سرد رفتتر میکردم میومد خونم بهترین محبت و رفتار

ولی دیدم نه واقعا با رفتار دو قطبیش داره اعصابمو به هم مبریزه کلا روشو یه ضربدر زدم و الان اصلا برام مهم نیست رفتاراش هیچ وقتم دیگه بهش نزدیک نمیشم حتی اگه اون بخواد

دقیقا عین جاری عقده ای روان پریش منهما هم سه نفریم با یکیش اوکیم اونی ک جدید اومده انگار دو قطبیایه ...

من به این نتیجه رسیدم بهم حسادت میکنن که عقده ای بازی درمیارن حتما ازشون سرترم🫠

ن بابا سواد اجتماعی واس بقیه داره واس من نداره فقط خانم

ندارع به درک بهش محل نده گریه داره من خودم اددممم فوق احساسی هستم ولی به نظر من تو احساسی نیستی داری خودتو کوچیکه میکنی اصلا برا چیته به یک دختر ۱۵ ساله صمیمی بشی چقدر خانواده اش بی فرهنگ بودم که اینو تو این سن شوهر دادن

ب اونجات

حوصله داری

بزار انقدر بد رفتار کنه خودش بده کنه

تو بی خیال بی تفاوت باش

این بزرگترین سلاح

بی تفاوتی دشمن رو هم میکشه

چه برسه جری کم سن بچه نابالغ تو رو

اون اگه عقل داشت ۱۵ سالگی خودش بدبخت نمیکرد ک