23سالمه چندین سال افسردگی گرفتم و از سال دوازدهم تجربی نتونستن ادامه بدم، شاگرد اول کلاس بودم درس به جونم وصل بود از اونایی که بهشون میگفتن خر خون. حالا که یکم بهتر شدم انگار از کما اومدم بیرون. اطرافیان مسخرم میکنن میگن برو خیاطی، حسابداری، آرایشگری یچی یاد بگیر دیگه از تو گذشته، در حالیکه اصلاً علاقه ندارم تمام نوجوونی و مدرسه مثل چی درس میخوندم تا یه رشتهٔ خوب بیارم. الآن موندم تو دوراهی خدایا چی کار کنم؟؟ دیگه کارم تمومه 😭😭 همهٔ آیندم نابود شد، میخوام از سال دیگه شروع کنم درسم رو ادامه بدم، ولی حرفا حرفا حرفا، تمسخر، مقایسه احساس عقب افتادگی ای کاش بمیرم
چشم بهم بزنی زمان میگذره ب حرف هیچ کسم گوش نکن کاری که دوسداری انجام بده ی پزشک ۲۵ساله با ۳۵ساله هیچ فرقی باهم ندارن مهم اون عنوانی که بدست میاری
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
تغذیه چی باشه؟ نه بابا اگه وضع زندگیم خوب بود که الان سال آخر پزشکی بودم، انقدر شرایط سخت و فشار، بع ...
مویز کدو حلوایی سلامتی خیلی مهمتر از پزشکی قبول شدنه همه که نمیشه برن پزشکی کلاسهایی هست برای طب سنتی اسلامی مدرک معتبر شنیدم میدن برو مقصر هم نیستی تلقین نکن
چرا خیلی مهمه، خیلی مسخره میشم. فکر کن یکی تمام هدف و شب و روزش درس باشه در آخر اینجوری هیچی نشه
اگه یکی مسخرت کرد تو دلت بگو خدا میبینه در درجه اول سلامتی جسم و روح مهمه زیاد به خودت فشار بیاری یه دکترایی بودن افسردگی گرفتن بعد از قبولی خودکشی کردن که چی از تمسخر ترسیدن شجاع باش البته کلی گفتم منظورم شما نبودید