2777
2789
عنوان

کمکم کنید

94 بازدید | 25 پست

23سالمه چندین سال افسردگی گرفتم و از سال دوازدهم تجربی نتونستن ادامه بدم، شاگرد اول کلاس بودم درس به جونم وصل بود از اونایی که بهشون میگفتن خر خون. حالا که یکم بهتر شدم انگار از کما اومدم بیرون. اطرافیان مسخرم میکنن میگن برو خیاطی، حسابداری، آرایشگری یچی یاد بگیر دیگه از تو گذشته، در حالیکه اصلاً علاقه ندارم تمام نوجوونی و مدرسه مثل چی درس میخوندم تا یه رشتهٔ خوب بیارم. الآن موندم تو دوراهی خدایا چی کار کنم؟؟ دیگه کارم تمومه 😭😭 همهٔ آیندم نابود شد، میخوام از سال دیگه شروع کنم درسم رو ادامه بدم، ولی حرفا حرفا حرفا، تمسخر، مقایسه احساس عقب افتادگی ای کاش بمیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم بهم بزنی زمان میگذره ب حرف هیچ کسم گوش نکن کاری که دوسداری انجام بده ی پزشک ۲۵ساله با ۳۵ساله هیچ فرقی باهم ندارن مهم اون عنوانی که بدست میاری

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
چشم بهم بزنی زمان میگذره ب حرف هیچ کسم گوش نکن کاری که دوسداری انجام بده ی پزشک ۲۵ساله با ۳۵ساله هی ...

آره تو دلم مونده، یه رشتهٔ خوب بیارم.

اما امان از حرف مردم 😭

با تغذیه بدنت قوی کن روغن زیتون می خوری

تغذیه چی باشه؟ نه بابا اگه وضع زندگیم خوب بود که الان سال آخر پزشکی بودم، انقدر شرایط سخت و فشار، بعدش که کم میاری مقصر خودتی

دانشگاه اونقدرا که فکر می کنی مهم نیست ولی اگه علاقه داری بخون

چرا خیلی مهمه، خیلی مسخره میشم.

فکر کن یکی تمام هدف و شب و روزش درس باشه در آخر اینجوری هیچی نشه

تغذیه چی باشه؟ نه بابا اگه وضع زندگیم خوب بود که الان سال آخر پزشکی بودم، انقدر شرایط سخت و فشار، بع ...

مویز کدو حلوایی سلامتی خیلی مهمتر از پزشکی قبول شدنه همه که نمیشه برن پزشکی کلاسهایی هست برای طب سنتی اسلامی مدرک معتبر شنیدم میدن برو مقصر هم نیستی تلقین نکن

چرا خیلی مهمه، خیلی مسخره میشم. فکر کن یکی تمام هدف و شب و روزش درس باشه در آخر اینجوری هیچی نشه

اگه یکی مسخرت کرد تو دلت بگو خدا میبینه در درجه اول سلامتی جسم و روح مهمه زیاد به خودت فشار بیاری یه دکترایی بودن افسردگی گرفتن بعد از قبولی خودکشی کردن که چی از تمسخر ترسیدن شجاع باش البته کلی گفتم منظورم شما نبودید

مویز کدو حلوایی سلامتی خیلی مهمتر از پزشکی قبول شدنه همه که نمیشه برن پزشکی کلاسهایی هست برای طب سنت ...

آهان، آره میدونم. نه همین کنکور و اینا رو ادامه میدم یه رشتهٔ ای بیارم برم فقط،حرف پشت سرم نباشه .

خسته شدم از حرف مردم. نمیتونم چجوری تحمل کنم

آهان، آره میدونم. نه همین کنکور و اینا رو ادامه میدم یه رشتهٔ ای بیارم برم فقط،حرف پشت سرم نباشه .خس ...

ببخشید نمی خوام سردت کنم اگه علاقه داری برو پشت سر همه حرف هست لیسانسیارو گفتن پشت میزی دلم براشون میسوزه گناه دارن