2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 25 پست
اگه یکی مسخرت کرد تو دلت بگو خدا میبینه در درجه اول سلامتی جسم و روح مهمه زیاد به خودت فشار بیاری یه ...

متوجه هستم عزیزم، ممنون از دلداریت ❤️

اول خودم رو بهبود میدم، بعد از سال دیگه شروع میکنم برا 407 میخونم. برام دعا کنید 🥲🙏 طاقت بیارم خیلی مسخره میشم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببخشید نمی خوام سردت کنم اگه علاقه داری برو پشت سر همه حرف هست لیسانسیارو گفتن پشت میزی دلم براشون م ...

به این نتیجه خودم رسیدم، همین من اگه نمیرفتم تجربی به جاش میرفتم هنرستان، باز خانوداه و فامیل مسخرم میکردن، که حتماً درست خوب نبوده!

خودم هیچ وقت کاری به کارشون ندارم، ولی اونا همش تمسخر همش اظهار نظر که وای چی شد؟ دانشگاه رفتی؟فلانی معلم شد، فلانی سر کار هست و... برو آرایشگر شو برو حسابدار شو. آخه به شما چه، من اصلاً میخوام برم. بمیرم 😭

موفق باشید انشاءالله محلشون نده ریزش مو میگیریا

اصلاً چهرم داغون شده

ابروهام که یسری در نیومده بود، کلی قرص اعصاب خوردم و آرامبخش خوردم تا خودم رو از تخت بلند کنم یه دختر از 15 سالگی تا 23سالگی

به این نتیجه خودم رسیدم، همین من اگه نمیرفتم تجربی به جاش میرفتم هنرستان، باز خانوداه و فامیل مسخرم ...

علاقه وبنیه بدنت و درانتخاب رشته درنظر بگیر به ندای درونیت گوش کن

اصلاً چهرم داغون شده ابروهام که یسری در نیومده بود، کلی قرص اعصاب خوردم و آرامبخش خوردم تا خودم رو ا ...

خانوادت چه طور این حال و روزت و میبینن مسخرت می کنن ؟!!! مادرت چی میگه ؟!!!

برنامه زندگی پس از زندگی و خانوادت میبینن

آره.

اما خودم هم اونقدر معتقد بودم، ولی دیگه نه!

چون اونهمه تلاش کردم، اونهمه با بدبختی و صفر بودن خانوادم کنار اومدم،اونقدر سعی کردم خوب رفتار کنم که خدا بهم کمک کنه، ولی چی شد؟!

البته همیشه مسیرم رو باز کرده، ولی من نیاز به معجزه دارم خدایا راهم بسته شده

علاقه وبنیه بدنت و درانتخاب رشته درنظر بگیر به ندای درونیت گوش کن

استعداد و علاقم بالاست، اینو خودم نمیگم دبیرا و مدیر و همه معتقد بودند.

مشکلم شرایط بد خانوادگیم بود، من تنها و بی کسم

آره. اما خودم هم اونقدر معتقد بودم، ولی دیگه نه! چون اونهمه تلاش کردم، اونهمه با بدبختی و صفر بودن خ ...

انشاءالله مسیر خوشبختی به روت باز شه ناامید نشو گناه کبیرست