2777
2789
عنوان

رژیم آب

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 27 پست

موهات شروع میکنه به ریختن بدنم ذره ذره واکنشای عجیب غریب میده

یه هفته بعد از شکستنه رژیم کل وزنت برمیگرده میشی یه خانومه کچل که کمبود آهن و کمبود ویتامینای دیگ داره و اصافه وزنم داره

هیچی جواب نمیده واقعا خیلی عذاب میکشم بابت چاقیم دیگ افسردگی گرفتم راضیم هر چیزی رو تحمل کنم فقط لا ...

فست جواب میده من قبلا رژیم اب گرفتم ولی به روشرخودم سه روز آب میخوردم سه روز کالری هزار تایی در روز اینو تا دو ماه تکرار کردم بعد دیگه فست فقط تا پنج ماه سی کیلو کم کردم منم الان ده کیلو اضافه دارم فست و کالری میخوام شروع کنم ده تا کم کنم عالی میشم چاقی خیلی بده منم مثل تو چاق که میشم شدید افسرده میشم الان هفتاد و نه ام شصت و نه بشم عالییی قدم ۱۶۶

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دور از جون خب احتمالا ژنتیکیه نمیشه بخودت اسیب نزنتو زیبایی گل

استعداد چاقی ک دارم اره ژنتیکیه اونم هم از طرف مادری و هم از طرف پدری ولی خب واقعا با سن کمم و چاقی ت مدرسه بین دوستام احساس حقارت میکنم اصلا وقتی یه جمعی دعوت میشیم دلم نمیخواد برم بخاطر اینکه احساس خوبی نمیکنم بین جمع

فست جواب میده من قبلا رژیم اب گرفتم ولی به روشرخودم سه روز آب میخوردم سه روز کالری هزار تایی در روز ...

اون کالری ک میگی چیا میخوردی ؟

ویتامین یا مکمل استفاده میکردی ؟ و با گشنگی اصلا مشکل ندارم الان فقط یکم ضعفم اذیت میکنه وگرنه حتی یه ذره هم گرسنم نمیشه

برا چی میخوای کم کنی تو 80 90 کیلو نقل نباتی دختر طلای 18عیاری خودمم 80کیلویم🤗🥰

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

همون جوری که هستی زیبایی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

استعداد چاقی ک دارم اره ژنتیکیه اونم هم از طرف مادری و هم از طرف پدری ولی خب واقعا با سن کمم و چاقی ...

درکت میکنم ولی سعی کن بجای اسیب به بدنت رو اعتماد بنفست کار کنی گل

وگرنه تو زیبایی فقط باید بپذیری وخودت دوست داشته باشی همین

درکت میکنم ولی سعی کن بجای اسیب به بدنت رو اعتماد بنفست کار کنی گل وگرنه تو زیبایی فقط باید بپذیری و ...

کاش بتونم خودم و دوست داشته باشم ولی نمیتونم از خودم متنفرم از جلو آینه رد شدنی خودمو نگاه هم نمیکنم 🥲💔

کاش بتونم خودم و دوست داشته باشم ولی نمیتونم از خودم متنفرم از جلو آینه رد شدنی خودمو نگاه هم نمیکن ...

اشتباه میکنی تا خودت خودت دوست نداشته باشی کسی دوستت نخواهد داشت همینجوری که هستی خودت بپذیر ودوست داشته باش انوقت دیگرانم تو را میپذیرن ودوست دارن

بدون اینکه خودت تغییر بدی🥰

فداتشم مرسی ولی جدی دیگ ۹۰ واسه نقل و نبات بودن زیادیه احساس میکنم اندازه تانکرم😂🤦🏼♀️

ایروبیک برو من چند سال پیش رفتم از 120رسیدم ب 60

اما از بس حرص جوش زدم پرخوری کردم شدم 80

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍