2777
2789

من قبلااستفاده میکردم ولی الان دیگه زاج سفیدمیزنم بهتره رنگی نمیشه لباس وزیربغل

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده نمیکنم ولی همکارم استفاده میکنه میگه راضیم عالیه ولی زیر بغلش همش سفیدک زده من اوقم میگیر ...

منم میزنم مردارسنگ ولی هیچ وقت این طوری نمیشم.اون انگارعرقش مشکل داره😷😷😷

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

بجاش كرم زينك اكسايد بزنيد،،، عاليه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نه سرب نداره یه نوع خاک ضرر نداره مادربزرگم همیشه استفاده میکردهیچیشم نشدفقط لک میندازه زاج سفیدبهتره

گل من گاهی بداخلاق وکم حوصله ومغروربوداماماندنی بوداین بودنش بودکه اوراتبدیل به گل من کرده بود

بچه ها واسه بوی عرق ..بهترین راه روزانه یا یک روز در میان دوش بگیرید و هر بار بعد از حمام یه ذره پماد زینک اکساید بزنید زیربغلتون...و با بوی بد عرق زیر بغل خداحافظی کنید....تمام

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

من بهترین مام ها رو استفاده کردم و راضی نبودم ی روز مادر بزرگم گفت ما از جوش شیرین زمان قدیم استفاده میکردیم 

استفاده کردم و فوق العاده بود یعنی عالی الان ۵ ساله فقط جوش شیرین میزنم 

من هم زدم خیلی خوبه ولی میگن سرب داره و توکبد و و کلیه فکرکنم ررسوب میکنه وباعث بیماری میشه دیگه نزدم ترسیدم ولی گاهی موقع ضروری استفاده میکنم

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞