2777
2789
عنوان

با وامم چی کنم؟

132 بازدید | 15 پست

دارم 17 تومن وام می گیرم از اداره مون . باهاش چی کنم؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس انداز

قیمت طلا ثابت شد طلای بدون اجرت بگیر.هم خرج نمیشه هم استفاده میکنی

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

قبلا می خواستم طلا بگیرم  چون پارسال همه چیمو فروختم. اما الان با این قیمت؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اگه پس انداز دیگه ای داری بزار روی اون واسه مسکن اقدام کن 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
اگه پس انداز دیگه ای داری بزار روی اون واسه مسکن اقدام کن 

خونه دارم. پس انداز دیگه هم ندارم

بذار بلند مدت 

الان به نظرت به بانک اعتماد می شه کرد؟

خونه دارم. پس انداز دیگه هم ندارم

خدا رو شکر .پس بزار بانک سودش رو بگیر تو این وضع که همه چیز گرون شده بهترین کار همینه 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
خدا رو شکر .پس بزار بانک سودش رو بگیر تو این وضع که همه چیز گرون شده بهترین کار همینه 

می ترسم بانکا ورشکسته شن همین دو زار هم بپره

می ترسم بانکا ورشکسته شن همین دو زار هم بپره

بزار بانک دولتی نه خصوصی به خصوصیا اعتباری نیست