دارم 17 تومن وام می گیرم از اداره مون . باهاش چی کنم؟
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبلا می خواستم طلا بگیرم چون پارسال همه چیمو فروختم. اما الان با این قیمت؟
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اگه پس انداز دیگه ای داری بزار روی اون واسه مسکن اقدام کن
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار
اگه پس انداز دیگه ای داری بزار روی اون واسه مسکن اقدام کن
خونه دارم. پس انداز دیگه هم ندارم
خدا رو شکر .پس بزار بانک سودش رو بگیر تو این وضع که همه چیز گرون شده بهترین کار همینه
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
خدا رو شکر .پس بزار بانک سودش رو بگیر تو این وضع که همه چیز گرون شده بهترین کار همینه
می ترسم بانکا ورشکسته شن همین دو زار هم بپره