2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص و دارو تا جایی که بشه نمیخورم چون همشون کمو بیش عوارض دارن .. وقتی غذا درست میکنم معمولا سعی میکنم خیلی کم روغن استفاده کنم یا کلا بزارم تو فر بجا سرخ کردن . اب خیلی زیاد مخصوصا تو این فصل

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
من غذاهامو باروغن کنجدمیگذارم و فست فودونوشابه وتنقلات اصلانمیخورم..به جاش میوه میخورم

روغن کنجد اصل گرفتیم ولی تا بحال استفاده نکردم.بو و مره خاص نداده؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب

یوگا میرم ورزش میکنم دمنوش میخورم انواعش بسته ب حالتی ک دارم .از وسایل آرایشی خوب استفاده میکنم مخصوصا رژ لب بدون سرب و غیره چون میخورمش . باعث بیماریم میشه و کتاب میخونم تا از پرخوری دور بمونم میوه میخورم از هرکدوم فقط ی دونه یا ی قاچ و روغن کنجد یا زیتون برای غذا استفاده میکنم و نمک خیلی کم استفاده میکنم و گوجه و خیارو روزانه میخورم و اینا