عزیزم برا جهیزیه سعی کنید چیزایی بگیرید که بیشتر به چشم میاد الکی فکر پر کردن کابینت و کمد و ایجور چیزا نباشید وسایل برقیای بزرگتون رو خوب بگیرید بقیش مهم نیس
رو نده بهشون راجب جهاز هیچکس حرف نزن .رفتی جهاز برون یا خانه تازه عروس همون جات بشین و تبریک بگو و بگو اصلا خوشم نمیاد فضولی کنم هر چی خریده دلش خواسته از این خابه زنک بازیا خوشم نمیاد از اول این روشو میرفتی چیزی نمیگفتن بازم دیر نیست .اعتماد بنفس هم داشته باش
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
من اوایل عقدم هر چی خریدم بهترین خریدم ولی وقتی دیدم زدن زیر همه چیز منم اندازه کاسشون آش ریختم از همونایی هم که خریدم پشیمونم خواهر شوهرم مامانش بهش یک قاشقم جهاز نداد صد برابر من خرج عروسی و مراسم کرد اینقدر دلم سوخت.زود خرید نکنید صبر کنید ببینید طرفتون چندچنده اندازه ظرفتشون و خرجایی که میکنن جهاز بدین.
هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
با خانواده داماد مدارا کن جهیزه هم همینطور ببر یه ارتباط دو طرفه اس. اگر از خانواده همسرت انتظار عروسی انچنانی داشته باشی اونها هم جهیزیه لاکچری میخوان .
من هنوز عقدم اما میترسم واقعا متلک بشنوم ۴۰ملیون دارم برای جهیزیه یخچال و لباسشویی و فرش و ...
توهم بگو یه خونه 200 متری فلان جا بگیر استخر و سونام داشته باشه ماشین فلانم بگیر البته غیرمستقیم ها تا بفهمه چیزی که عوض داره گله نداره جهیزیه درحده خونه داماد باید بدین
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
من هنوز عقدم اما میترسم واقعا متلک بشنوم ۴۰ملیون دارم برای جهیزیه یخچال و لباسشویی و فرش و ...
اصلا رو نده جهازتم به شوهرت نشون نده که اظهار نظر کنه شوهر منم همینطوری بود بعد برای عروسی کلا 100نفر دعوتی داد پول شامشم از مامان من گرفت جهاز نشون نده بگو بابام میگه تو خونه جا نداریم یکی دو ماه قبل رفتنت کم کم میگیریم نگران نباش تالار و خرجا و سرویس و... بزار بخرن و تالارو رو برای شش ماه بعد رزرو کن بعد به اندازه ای که برات خرج کردن جهاز بگیر
هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...