اخه میترسم تا سال دیگه خیلی گرون بشه ارزش پولم میاد پایین میخوام امسال خیلی چیزا رو بگیرم ا ...
اگر خواستی بخری هم بخر ولی اصلا بهشون نشون نده و نگو به شوهرت بگو من میخوام اینارو بگیرم شمام باید خوب خرج کنید.ما ابرو داریم باید جای خوب بگیری چیز خوب بخری از الانم در کنار خرید خودت دنبال رزرو تالار و .... هم باش و سرویست و بگیر وقتی خرجاشون و ببینی دستت میاد چقدر خرج کنی چیزی هم بگن زبونت درازه
هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره الان همسرم تلوزیون سه و پونصد گرفته یخچال و اینارو هم میخواد دوو بگیره خونه هم پدر شوهرم کادو م ...
بگو من که نمیتونم برای هر قلم جنس برای بابام تعیین تکلیف کنم.بقیه خواهرام هر چی بابام خرید بردن اینقدر تعیین تکلیف نکردن براش.خجالت میکشم هی بگم این بخر اون بخر.ولی تا جایی که میتونی تا مجلس رفت و آمدت و کم کن اصلا درباره جهاز باهش صحبت نکن بهشم نشون نده بگو بابام میگه تو خونه شلوغ میشه همه رو یکی دوماه آخر میخریم.اون موقعم درگیر مجلس و... میشه وقت اظهار نظر نداره.اگر خوب خرج میکنن توهم سعی کن خوب بگیری لوازم برقی بزرگت مارک خوب بگیر تو چشمه بقیه رو خیلی سخت نگیر.
هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...