2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رو نده بهشون راجب جهاز هیچکس حرف نزن .رفتی جهاز برون یا خانه تازه عروس همون جات بشین و تبریک بگو و بگو اصلا خوشم نمیاد فضولی کنم هر چی خریده دلش خواسته از این خابه زنک بازیا خوشم نمیاد از اول این روشو میرفتی چیزی نمیگفتن بازم دیر نیست .اعتماد بنفس هم داشته باش

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

من اوایل عقدم هر چی خریدم بهترین خریدم ولی وقتی دیدم زدن زیر همه چیز منم اندازه کاسشون آش ریختم از همونایی هم که خریدم پشیمونم خواهر شوهرم مامانش بهش یک قاشقم جهاز نداد صد برابر من خرج عروسی و مراسم کرد اینقدر دلم سوخت.زود خرید نکنید صبر کنید ببینید طرفتون چندچنده اندازه ظرفتشون و خرجایی که میکنن جهاز بدین.

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...

مگه وظیفس شما بگو اولا لطف خانوادم بوده بعدش حتما لیاقت نداشته پسرتون وگرنه ما بخیل نبودیم اصلا خودم نخریدم به شما چه

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
من هنوز عقدم  اما میترسم واقعا متلک بشنوم ۴۰ملیون دارم برای جهیزیه یخچال و لباسشویی و فرش و ...

توهم بگو یه خونه 200 متری فلان جا بگیر استخر و سونام داشته باشه ماشین فلانم بگیر البته غیرمستقیم ها تا بفهمه چیزی که عوض داره گله نداره جهیزیه درحده خونه داماد باید بدین

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
من هنوز عقدم  اما میترسم واقعا متلک بشنوم ۴۰ملیون دارم برای جهیزیه یخچال و لباسشویی و فرش و ...

اصلا رو نده جهازتم به شوهرت نشون نده که اظهار نظر کنه شوهر منم همینطوری بود بعد برای عروسی کلا 100نفر دعوتی داد پول شامشم از مامان من گرفت جهاز نشون نده بگو بابام میگه تو خونه جا نداریم یکی دو ماه قبل رفتنت کم کم میگیریم نگران نباش تالار و خرجا و سرویس و... بزار بخرن و تالارو رو برای شش ماه بعد  رزرو کن بعد به اندازه ای که برات خرج کردن جهاز بگیر

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
توهم بگو یه خونه 200 متری فلان جا بگیر استخر و سونام داشته باشه ماشین فلانم بگیر البته غیرمستقیم ها ...

خونه رو باباش میخواد بده

در واقع به خاطر همین خونه یه سال عروسیمو عقب انداختن که مثلا خونه خوب بخرن

اونم خدا میدونه اخرش چی میخوان بخرن

نمیدونم از رو کم عقلیش میگه یا با منظور اخه شوهرم خیلی تو این چیزا خنگه اصلا وظیفه و حد خودش رو نم ...

یکی دوبار نشون بده ناراحت شدی دیگه نمیگه

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
اصلا رو نده جهازتم به شوهرت نشون نده که اظهار نظر کنه شوهر منم همینطوری بود بعد برای عروسی کلا 100نف ...

اخه میترسم تا سال دیگه خیلی گرون بشه 

ارزش پولم میاد پایین

میخوام امسال خیلی چیزا رو بگیرم

البته اگه این گرونیا و دلار بی ثبات بزاره

به خدا خسته شدم انقد به جهاز فکر کردم

انقد غصه خوردم این چند وقت نصف شدم😥

یکی دوبار نشون بده ناراحت شدی دیگه نمیگه

اره این دفعه گفت مایکروویو نخر سولاردام بگیر

منم گفتم من اصلا شاید هیچ کدومو نخرم 

تو چرا هی میگی فلان چیزو بگیر اون چیزو نگیر

بابام هر چی بخره باید بزاری رو چشمت حرفم نزنی

وظیفه پدر کارگر من نیست وسایل خونه تورو بخره

مگه تو چیکار کردی که حالا توقعت میشه

اره این دفعه گفت مایکروویو نخر سولاردام بگیر منم گفتم من اصلا شاید هیچ کدومو نخرم  تو چرا هی ...

هرچیم خریدی اصن نشونش نده.البته شوهر من میدید ذوق میکرد

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
هرچیم خریدی اصن نشونش نده.البته شوهر من میدید ذوق میکرد

این ببخشید ..نشو درمیاره اگه نشونش بدم

هر بار براش هدیه میخرم انقد چپ و راستش میکنه و سوال پیچم میکنه درباره اش که این دفعه بهش گفتم از این به بعد پول میدم بهت خودت برو برای خودت هدیه بخر

من با این همه مشغله وقت میزارم میرم برای تو خرید میکنم اما انگار اصلا متوجه نیستی

حالا اگه جهیزیه نشونش بدم که دیگه باید اعصابمو کلا فراموش کنم