2777
2789
عنوان

مرد عاشق

148 بازدید | 29 پست

بنظرتون اصلی ترین نشونه های مردی که عاشقته چیه؟

آقایون هم نظرشونو بگن اگه هستن ، ممنون.

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من شوهرم خیلی احساسی و همیشه میگه من عاشق فلان

رفتار اینه خیلی بهم احترام میگذاره یک جایی باشه من برم داخل از جلوم بلند میشه یا همیشه میگه تو اول باید بری داخل بدون اینکه من بگم پول میزنه برام خودم حقوق دارم

توی کارای خونه هم خیلی کمک میده

البته من تازه عروسم شاید بعداً تغییر کنه ولی از اول نامزدی احترام و.. خیلی داره براش اهمیت داره

هر فرصتی رو پیدا میکنه باهات حرف بزنه یا ببینتت

انشالا نینیت سالم بیاد بغلت عزیزممم 😍

حس کردم بچه خوش سعادتی میشه انشاالله

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

تجربه من توجه زیاد بود .و اینکه شاید خیلی دخترای خفن و دافی ببینه شاید حتی کمی نظرش جلب شه بلخره آدمه اما بدون اینکه تو بگی همه ی حریم هارو حفظ میکنه

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
تا میتونه هواتو داره و دوست داره همش خوشحالت کنه و همیشه تو نظرش هستی

ممکنه گاهی بخواین از کسی که عاشقشین فاصله بگیرین یا وقتی حوصله هیچی ندارین حوصله اونم نداشته باشین؟

مرد عاشق عاشق واقعی ببین برات جون میده جون ...

وقت میزاره برات درک میکنه تو رو

از خودش میگذره برا تو

جلوووووووو دنیا وامیسته

یک کلام ختم کلام مرد عاشق واقعی فوری میاد خواستگاریت رسمی میکنه رابطه رو

انشالا نینیت سالم بیاد بغلت عزیزممم 😍حس کردم بچه خوش سعادتی میشه انشاالله

قربونت برم عزیزم ممنونم بابت جمله قشنگی که بهم گفتی😍😍

انشالله یه مردی بیاد تو زندگیت که تا ابد عاشقانه نگاهت کنه❤️

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رابطه جنسی ازت نخواد و اگر هم خواست و جواب منفی شنید براش قابل قبول باشه. کلا تو رو به خودش مقدم بدو ...

مگه میشه نخواین با کسی که عاشقشین رابطه جنسی داشته باشین؟ جور در نمیاد خیلی

ولی اگه شما نخواین و اون صبر کنه و درک کنه قابل قبوله.